Οι τρεις γάμοι της Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι να καταλήξει στον Μπεν Άφλεκ

Οι τρεις γάμοι της Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι να καταλήξει στον Μπεν Άφλεκ

Οι πρώτοι σύντομοι σύζυγοι, ο Μαρκ Άντονι και η επανασύνδεση με τον έρωτα της ζωής της

lopez-affleck-marriages
Σχεδόν δύο δεκαετίες χρειάστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ για να καταλάβει ότι η καρδιά της ανήκει στον Μπεν Άφλεκ, τον άνδρα με τον οποίο τους χώρισε η απότομη δημοσιότητα πριν από 17 χρόνια. Ο γάμος τους είναι το θέμα των ημερών, αφού η είδηση «έσκασε» σαν βομβα στα μέσα ενημέρωσης, το βράδυ της Κυριακής.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, λίγο μετά τον γάμο τους.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Tie the Knot in Las Vegas!


Το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λόπεζ και Άφλεκ, έλαβαν άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου.

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», είπε η JLo.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λατίνα σταρ ντύνεται νύφη. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ξανά και μάλιστα τρεις φορές.

Οχάνι Νόα: 1997-1998
Ο 48χρονος σήμερα Οχάνι Νόα ήταν ο πρώτος άνδρας που έπεισε τη Jlo να τον παντρευτεί και να περάσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους. Μπορεί ο γάμος τους να μην κράτησε ούτε έναν χρόνο, αλλά ο έρωτάς τους ήταν κερευνοβόλος. Το 1997, ο Κουβανός ηθοποιός εργαζόταν ακόμη σε ένα εστιατόριο του Μαϊάμι, όταν γοήτευσε τη σταρ λίγο, πριν τα γυρίσματα για την ταινία «Selena».

Κλείσιμο
Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν και η απόφαση να παντρευτούν πάρθηκε πολύ σύντομα. Ο γάμος τους έγινε στις 22 Φεβρουαρίου του 1997. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι χώρισε 11 μήνες αργότερα. Τόσο η σχέση τους όσο και οι λόγοι για τους οποίους πήραν διαζύγιο παρέμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ίδια έχει δηλώσει μέσα από το κανάλι της στο YouTube: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ σε εκκλησία. Έχω παντρευτεί τρεις φορές. Την πρώτη φορά κράτησε εννιά μήνες και την άλλη 11, οπότε δεν τις υπολογίζω πραγματικά».

lopez11112


Κρις Τζαντ: 2001-2003
Ακόμη ένας άνδρας άγνωστος στα μέσα έκλεψε την καρδιά της Τζένιφερ Λόπεζ. Ο Κρις Τζαντ, ο οποίος ήταν ένας από τους χορευτές της ομάδας άρχισε να βγαίνει με τη Χολιγουντιανή σταρ, με την οποία και παντρεύτηκαν, στις 29 Σεπτεμβρίου 2001.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε 170 καλεσμένους σε μια ιδιωτική κατοικία στο Calabasas. Κουμπάρος τους ήταν ο τότε μάνατζερ της Λόπεζ, Μπένι Μεντίνα, ο οποίος μάλιστα τους συνόδευσε και στο ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος. Η μεγάλη δημοσιότητα ωστόσο, γύρω από το όνομα της Λόπεζ στάθηκε εμπόδιο για ακόμη μία φορά στα ερωτικά της, αφού ο Τζαντ ένιωθε πως έχανε την ιδιωτικότητά του.

(2001) Jennifer Lopez and Chris Judd Relationship

Ο γάμος τους έληξε σχεδόν έναν χρόνο μετά. «Ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο. Το απόρρητό σου έχει παραβιαστεί. Δεν είσαι πια ένας κανονικός άνθρωπος Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο», είχε αναφέρει ο Τζαντ σε συνέντευξή του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά το διαζύγιό τους, η Λόπεζ άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Gigli» και πλέον νυν σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

Μαρκ Άντονι: 2010-2014
Ο Μαρκ Άντονι αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Λόπεζ, αφού ήταν ο τρίτος σύζυγός της, με τον οποίο παρέμεινε παντρεμένη 10 χρόνια και απέκτησε τα δύο της παιδιά, Έμα Μάριμπελ Μουνίζ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ Μουνίζ.

Ο τραγουδιστής της λάτιν μουσικής βιομηχανίας, ήταν ο άνδρας που της στάθηκε όταν χώρισε από τον Μπεν Άφλεκ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου του 2004, στο σπίτι της Λόπεζ στο Beverly Hills, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου του Άντονι από την πρώην γυναίκα του.

lopez-anthony


Άντονι και Λόπεζ όμως δεν γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν τον γάμο τους. Οι δύο τραγουδιστές είχαν σχέση το 1999, μετά το τέλος της οποίας κράτησαν μια περίπου φιλική σχέση.

Η σχέση τους εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα, ο οποίος κράτησε αρκετά χρόνια. Αυτή τη φορά, η δημοσιότητα δεν επηρέασε την προσωπική ζωή της Λόπεζ, αφού ο σύζυγός της ήταν συνηθισμένος στα φώτα της δημοσιότητας και την επιμονή των παπαράτσι. Οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν στην κορυφή των ταμπλόιντς, αφού αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Άντονι και Λόπεζ συνεργάστηκαν και ως τραγουδιστές με τις performances που έδιναν μαζί, να γίνονταν viral.

Jennifer Lopez & Marc Anthony - Aguanile (American Idol Live 2011) [HD]

Ο γάμος τους όμως το 2011 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2014.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε μετά από αρκετα χρόνια στο βιβλίο της «True Love», ότι αισθάνθηκε ανακουφισμένη όταν αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο και για τους δύο τους να χωρίσουν με τον Μαρκ Άντονι. Ωστόσο, φοβόταν για όσα θα συνέβαιναν μετά από αυτό.

«Ήξερα τι σήμαινε να πω δυνατά αυτές τις φράσεις: σήμαινε το τέλος του γάμου μου. Το τελείωμα του νοικοκυριού μας. Το τελείωμα του ονείρου που είχα δουλέψει τόσο σκληρά για να το πραγματοποιήσω. Και σήμαινε πολλά περισσότερα από αυτό. Αυτό σήμαινε ότι για άλλη μια φορά έπρεπε να συνηθίσω ότι θα κριθώ. Να συνηθίσω ότι θα γελοιοποιηθώ, θα τιμωρηθώ και θα με κοροϊδεύσουν. Ήμουν τόσο φοβισμένη που θα είχα μια ακόμα αποτυχία, που θα έμπαινα στο μικροσκόπιο από τον κόσμο και θα τους απογοήτευα όλους. . . για άλλη μια φορά», είχε γράψει η Λόπεζ στο βιβλίο της.

Ειδήσεις σήμερα:

Το μοιραίο λάθος του 15χρονου - Έκανε όπισθεν στην Εθνική γιατί έχασε την έξοδο προς το σπίτι

Συμφωνία 30 δισ. δολαρίων μεταξύ Πενταγώνου και Lockheed για την παραγωγή 375 μαχητικών F-35

Να πάρουμε γαλλικά Rafale για τα αεροπλανοφόρα μας, λέει Τούρκος αναλυτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης