Δημήτρης Ήμελλος: «Αναβλήθηκε ο γάμος με τη Μαρίνα, αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε»

Δημήτρης Ήμελλος: «Αναβλήθηκε ο γάμος με τη Μαρίνα, αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε»

«Η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του φονιά του Στεφανή, όπου νομίζω εκεί θα κλείσει και η ιστορία της σειράς», ανέφερε ο Δημήτρης Ήμελλος σε συνέντευξή του 

hmellos125_2
Ο Δημήτρης Ήμελλος κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Με τον ρόλο του Κρητικού αστυνόμου Αντώνη Φραγκιαδάκη κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και να συγκινήσει με τον ατελείωτο έρωτά του για τη «Μαρίνα» (Μαρία Πρωτόπαππα).

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον «Tηλεθεατή» μίλησε για την επιτυχία της σειράς, για τον ήρωα του και για τον γάμο με την πολυαγαπημένη του «Μαρίνα».

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του ο Δημήτρης Ήμελλος αναφέρθηκε στα στοιχεία, που οδήγησαν στη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού»: «Είναι ένα παράξενο timing, όπου συμπίπτουν κάποιοι πλανήτες και δημιουργούν μαζί με κάποιες άλλες προϋποθέσεις ένα ωραίο κράμα. Με αποτέλεσμα να λάμψει και να εκτοξευθεί με έναν τρόπο όπως με το “Σασμό". Νομίζω πως είναι βασικές οι πρώτες ύλες, δηλαδή μια καλή ιστορία, μια δυνατή ομάδα συνεργατών, ηθοποιών και διάθεση να επενδυθούν χρήματα σε αυτό. Ταυτόχρονα -και νομίζω το πιο σημαντικό- είναι ο τόπος».
hmellos1785

Σε συνέχεια των απαντήσεων του ο ίδιος έκανε λόγο για το νησί της Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα της επιτυχημένης ελληνικής σειράς: «Η Κρήτη είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς. Η κρητική κουλτούρα, η κρητική ιδιοσυγκρασία. Η γλώσσα, η παράδοση, αν θέλετε, και αυτό το μαγικό νησί που βρίσκεται “πεταμένο” στη Μεσόγειο. Μοιάζει σαν ένα ιδιαίτερο γαλατικό χωριό. Η Κρήτη, ένα αγαπητό μέρος για όλους, στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Είναι ο καταλύτης που μαζί με τα άλλα στοιχεία εκτόξευσε το “Σασμό”».

Όσον αφορά στο ιδίωμα των κρητικών τόνισε: «Το θεωρώ πολύ γοητευτικό στοιχείο, γιατί δημιουργεί μια άλλη μαγεία στο αυτί του άλλου. Χωρίς την ντοπιολαλιά δεν θα μπορούσε να υπάρχει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο οποίος είναι βέρος Κρητικός και, μάλιστα, από τα βουνά».
Hmellos_-_portraito2_cleanup

Για τον ρόλο του αστυνόμου «Αντώνη Φραγκιαδάκη» και για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του χαρακτήρα σημείωσε: «Στη σειρά έχουν άλλοι το προνόμιο των εραστών και είναι και αρκετοί. Ο Φραγκιαδάκης παρουσιάζει μια άλλη μεριά στη ζωή, που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα, την εγκαρτέρηση, την πατρικότητα. Αν θέλετε, θα έλεγα ότι είναι πιο κοντά στην έννοια πατέρας. Νομίζω είναι πατέρας όλων των ανθρώπων, όλων των Κρητικών. Είναι εκεί για να κάνει καλά αυτά τα άτακτα παιδιά, που λέγονται Κρητικοί. Είναι μια πατρική και συντροφική φιγούρα».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον πολυαναμενόμενο γάμο Μαρίνας και Αντώνη, που αφήνει το κοινό «σε αναμμένα κάρβουνα»: «Αλήθεια, δεν το γνωρίζω. Αρραβωνιαστήκαμε με τη Μαρίνα και περιμένουμε με έναν τρόπο να λυθεί μια ιστορία για να πάμε στο γάμο. Τώρα, βέβαια, προέκυψε και η αρρώστια της Αργυρώς, οπότε αναβλήθηκε γάμος, αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε πολύ. Θα γίνει. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του φονιά του Στεφανή, όπου νομίζω εκεί θα κλείσει και η ιστορία του “Σασμού”».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Δύο νοσηλεύτριες και στελέχη του νοσοκομείου στο κάδρο των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου

Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Από πτώση ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης