Η Cardi B και ο Offset χάρισαν 50.000 δολάρια στην 4χρονη κόρη τους για τα γενέθλιά της

Η Cardi B και ο Offset χάρισαν 50.000 δολάρια στην 4χρονη κόρη τους για τα γενέθλιά της

Μετά την Birkin τσάντα που της χάρισαν στα 2α γενέθλιά της, έκαναν ακόμα μια «γενναιόδωρη» κίνηση - Κάποιοι χαρακτηρίζουν τη ράπερ «υπερβολική» για τα δώρα που διαλέγει για την κόρη της 

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__42_
«Υπερβολή» θα χαρακτήριζε κανείς το δώρο που έκαναν στην 4χρονη κόρη τους για τα γενέθλιά της η Cardi B και ο σύζυγός της, Offset.

Η μικρή Κούλτουρ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ταξίδι στο θεματικό πάρκο της Καλιφόρνια «Candytopia», αλλά και... 50.000 δολάρια σε μετρητά!

Σε βίντεο που δημοσίευσε η δημοφιλής ράπερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη της ζητάει από τον πατέρα της να της αγοράσει μαλλί της γριάς. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Κούλτουρ εμφανίζεται να κρατάει μια στοίβα μετρητά.

οφφσετ

Η Cardi B την ρωτάει τότε τι είναι αυτό που κρατάει στα χέρια της, με την 4χρονη να της απαντά «εισιτήριο», μια λέξη που χρησιμοποιούν στην αμερικανική αργκό για να πουν «ένα εκατ. δολάρια».

«Εισιτήριο; Ένα εισιτήριο είναι ένα εκατομμύριο δολάρια, κορίτσι μου. Αυτά είναι 50.000. Πες 50», ακούγεται να της απαντάει η ράπερ.

Κλείσιμο


Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο εξωφρενικό δώρο που έχουν χαρίσει στην κόρη τους η Cardi B και ο Offset. Στα δεύτερα γενέθλιά της, οι γονείς της της είχαν χαρίσει μια ροζ τσάντα Birkin, της οποίας η αξία αγγίζει πενταψήφιο αριθμό. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή των θαυμαστών του ζευγαριού, καθώς θεώρησαν ότι ήταν μια... επίδειξη πλούτου.

kulture

Ωστόσο, η ράπερ έσπευσε να τους απαντήσει αμέσως με ένα insta story. «Αν έμοιαζα με μια κακιά σκ*** και είχα το παιδί μου να μοιάζει με αλητάκι, τότε θα μπορούσατε να λέτε ό,τι θέλετε. Τώρα όμως, δεν έχετε αυτό το δικαίωμα απλά και μόνο επειδή ο μπαμπάς της ήθελε να κάνει δώρο στο μωρό του μια τσάντα Birkin. Θα ταιριάζει με τη μαμά», είχε πει.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά ο αδελφός του 28χρονου που πνίγηκε σε πισίνα στην Καλαμπάκα - «Έλειπε ο ναυαγοσώστης»

Το κύμα καύσωνα «απλώνεται» στην Ευρώπη: Αφού «έλιωσαν» Πορτογαλία και Ισπανία, σειρά έχουν η Γαλλία και η Βρετανία

Η ώρα της απόφασης για τον Λιγνάδη - Ξεκίνησε η διάσκεψη δικαστών και ενόρκων για την ενοχή του ή όχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης