Αντζελίνα Τζολί: «Ροκάρει» με την κόρη της Σίλο στη συναυλία των Maneskin στη Ρώμη

Αντζελίνα Τζολί: «Ροκάρει» με την κόρη της Σίλο στη συναυλία των Maneskin στη Ρώμη

Χαμός στα social media από την εμφάνιση της χολιγουντιανής ηθοποιού στη συναυλία του συγκροτήματος – Τραγουδάει μαζί με τη 16χρονη κόρη της – Ντυμένες στα μαύρα μαμά και κόρη

angelinajolie
Στη συναυλία των Maneskin στην Ρώμη βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί με την 16χρονη Σίλο και όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνισή της στο Τσίρκο Μάσιμο δεν πέρασε απαρατήρητη με τα social media να κατακλύζονται από στιγμιότυπα με μαμά και κόρη να διασκεδάζουν υπό τους ήχους του συγκροτήματος.



Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες στα μαύρα κι ανάμεσα στο πλήθος των 70.000 ατόμων τραγούδησαν πολλές από τις επιτυχίες των περσινών νικητών της Eurovision.



Κλείσιμο
H 47χρονη χολιγουντιανή ηθοποιός εθεάθη να χαμογελά και να το διασκεδάζει μαζί με τη 16χρονη κόρη της.



Από τη νίκη τους στη Eurovision πέρυσι, οι Maneskin έχουν γίνει super stars. Έχουν ανοίξει τη συναυλία των Rolling Stones και έχουν εμφανιστεί στα τηλεοπτικά σόου Saturday Night Live και The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon στις ΗΠΑ.



Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στη Ρώμη για να δουλέψει στον σκηνοθετικό της ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Without Blood».


Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο φακός την «τσάκωσε» στους δρόμους της πόλης μαζί με το καστ και την ηθοποιό Salma Hayek.



Σχεδόν 70.000 θεατές χωρίς μάσκα σε συναυλία των Maneskin στη Ρώμη, παρά τις προειδοποιήσεις


Πάνω από 70.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Maneskin στο Τσίρκο Μάσιμο της Ρώμης. Τους νικές του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision του 2021 απόλαυσαν κυρίως κάτοικοι της ιταλικής πρωτεύουσας αλλά και φαν από άλλες περιοχές της χώρας.

Πολλοί επιστήμονες, τις προηγούμενες ημέρες είχαν ζητήσει την αναβολή της συναυλίας, για να αποφευχθεί διασπορά του κορωνοϊού. Ο δήμος της Ρώμης, όμως, αποφάσισε ότι η συναυλία έπρεπε να πραγματοποιηθεί κανονικά, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.

maneskin_1
maneskin_2


Ο Ιταλός υφυπουργός υγείας, Πάολο Σιλέρι, υπογράμμισε χθες ότι «αν ήταν νέος, θα πήγαινε να δει τους Maneskin, αλλά φορώντας μάσκα».

Τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, σε συνδέσεις τους με το Τσίρκο Μάσιμο, έδειξαν, τελικά, ότι η συντριπτική πλειονότητα των θεατών που πήγε να ακούσει τα τραγούδια του ιταλικού ροκ- ποπ συγκροτήματος χωρίς να έχει λάβει κανένα μέτρο προστασίας: ούτε χρήση μάσκας ούτε τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

«Έχουμε μάσκα, αλλά δεν την φοράμε διότι κάνει ζέστη και δεν βολεύει», ήταν μια από τις συχνότερες απαντήσεις στην ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την ανάγκη «θωράκισης» κατά της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.



maneskin_4



Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε σώος ο ένας από τους δύο αγνοουμένους στη Χαλκιδική - Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι διαδηλωτές της Σρι Λάνκα εξερευνούν το λεηλατημένο προεδρικό μέγαρο: «Ζούσαν στην πολυτέλεια ενώ εμείς υποφέραμε»

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι δύο γάμοι, οι όρκοι αγάπης και το ξέφρενο πάρτι με Πανταζή και Φουρέιρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης