Μπρους Γουίλις: «Ήθελε να εργαστεί και ήταν σε θέση να το κάνει μετά τη διάγνωση της αφασίας», λέει ο δικηγόρος του

Μπρους Γουίλις: «Ήθελε να εργαστεί και ήταν σε θέση να το κάνει μετά τη διάγνωση της αφασίας», λέει ο δικηγόρος του

«Πολλοί άλλοι που έχουν διαγνωστεί με αφασία, μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται», τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Χολιγουντιανού ηθοποιού 

Bruce-Willis12569
Στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ράνταλ Έμμετ, να έχει πιέσει υπερβολικά τον Μπρους Γουίλις σε ταινίες του, απάντησε ο δικηγόρος του Χολιγουντιανού ηθοποιού. Μάλιστα επέμεινε, ότι ο πελάτης του «ήθελε να δουλέψει» και «κατάφερε να το κάνει», βάζοντας μία τελεία σε όσους θέλουν τον παραγωγό του «Midnight in the Switchgrass», να μην έχει φερθεί σωστά στον Μπρους Γουίλις, παρά την επιδείνωση της υγείας του. Να τονιστεί πως εκείνη την περίοδο ο δημοφιλής σταρ, γύριζε ταυτόχρονα πέντε ταινίες και ως εκ τούτου θεωρήθηκε από ορισμένους, ότι πιέστηκε υπερβολικά.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελε να κάνει τις ταινίες και το έκανε με τη θέλησή του, διότι μπορούσε να ανταπεξέλθει. Πολλοί άλλοι που έχουν διαγνωστεί με αφασία, μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται. Ταυτόχρονα ο πελάτης μου σκέφτηκε, ότι επειδή έκαναν πέντε ταινίες εν μέσω κορωνοϊού, θα βοηθούσε πολλές οικογένειες ανθρώπων».

Σύμφωνα με το άρθρο των LA Times, όταν ο Γουίλις δυσκολεύτηκε να κινηματογραφήσει μια σκηνή τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Ράνταλ Έμμετ, που σκηνοθετούσε την ταινία, προσπάθησε να τον βοηθήσει να κάνει σωστά τη σκηνή. Ωστόσο όταν αυτό δεν λειτούργησε, ο Έμμετ έφυγε από το σετ «απογοητευμένος».

Βάσει ανάλογων δημοσιευμάτων,  η Λάλα Κέντ, η τότε αρραβωνιαστικιά του παραγωγού Ράνταλ Έμμετ, φέρεται να είπε, ότι ο διάσημος παραγωγός της είπε: «Είναι τόσο λυπηρό. Ο Μπρους δεν μπορεί να θυμηθεί καμία από τις γραμμές του. Δεν ξέρει που βρίσκεται». Ωστόσο, ο Έμμετ αρνήθηκε κάθε τέτοια δήλωση και τόνισε, ότι δεν γνώριζε οποιαδήποτε επιδείνωση της υγείας του κ. Γουίλις. 
bruce_willis_2569
Η σύζυγός του Έμμα Γουίλις, η πρώην σύζυγος Ντέμι Μουρ, 59, και οι πέντε κόρες Ράμερ 33, Σκάουτ, 30, Ταλούλα, 28, Μαμπέλ Ρέι, 10 και Έβελιν, 8, εξέδωσαν κοινή δήλωση μέσω Instagram στις 30 Μαρτίου ανακοινώνοντας τη διάγνωση αφασίας. Η καριέρα του Willis διήρκεσε σχεδόν 45 χρόνια, με εμβληματικούς ρόλους σε ταινίες, όπως το Pulp Fiction, Die Hard, The Sixth Sense, Unbreakable και πολλά άλλα έργα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν - Δίνει οδηγίες στους Έλληνες τι να ψηφίσουν στις εκλογές

Νέα καταγγελία σε βάρος του τράπερ «Saint» - «Έβλεπα εφιάλτες, επιτέλους φυλακίζεται»

Αποφυλακίζεται με όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης