Κόνι Μεταξά: «Με τον Μάριο Καπότση δεν έχουμε κανένα κοινό, στο πρόσωπό του βλέπω τον καλύτερό μου φίλο»

Κόνι Μεταξά: «Με τον Μάριο Καπότση δεν έχουμε κανένα κοινό, στο πρόσωπό του βλέπω τον καλύτερό μου φίλο»

Η performer μίλησε για  τον γάμο της με τον πολίστα και αναφέρθηκε στη σχέση τους και τα στοιχεία που τους ενώνουν

konniemetaxa
Λίγο πριν τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά μίλησε για τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά και τη γνωριμία τους.

Η γνωστή performer και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του γάμου της, την οποία όπως δήλωσε, ανέλαβε σχεδόν μόνη της.

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος με βοήθησε πολύ στα τηλέφωνα για να κάνει τις επιβεβαιώσεις, πήρε περίπου 300 τηλέφωνα», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στους κουμπάρους τους: «Θα έχουμε έξι κουμπάρους, δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckusevclsdg1)

Όσο για τα κοινά στοιχεία που τη συνδέουν με τον αγαπημένο της, η Κόνι Μεταξά ανέφερε: «Δεν έχουμε κανένα κοινό, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου από τον Μάριο. Είναι απρόβλεπτος γενικά».

«Στον Μάριο βλέπω τον καλύτερο φίλο που έχω γνωρίσει. Βοηθάει ακόμα και τον άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα δυναμική. Αυτό που δεν αντέχω είναι ότι με μαλώνει συνέχεια», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόφασή τους να μην επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο τους. Όπως είπε η Κόνι Μεταξά, δεν της φάνηκε παράλογο, αφού όντως «κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο».


Ειδήσεις σήμερα:

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε σε 4 κορίτσια μπροστά σε σχολείο

Ο Σολτς αποκλείει παράταση της διαδικασίας εγκατάλειψης της πυρηνικής ενέργειας για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

X Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης