Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε χθες σε 4 ανήλικα κορίτσια μπροστά σε σχολείο - Δείτε βίντεο

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε χθες σε 4 ανήλικα κορίτσια μπροστά σε σχολείο - Δείτε βίντεο

Τι καταγγέλλει ένα εκ των 4 ανήλικών θυμάτων - Το μικρότερο κορίτσι είναι μόλις 6 ετών - Μαρτυρίες κατοίκων

peripoliko_faros_art
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επιδειξία που χθες το απόγευμα επιτέθηκε σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια μπροστά από σχολείο  στα Άνω Λιόσια.

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 20:00  επί της οδού Πίνδου στο 2ο Λύκειο της περιοχής, και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, ο οποίος έσπευσε να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να περάσει χειροπέδες στον «σάτυρο».

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για έναν μελαχρινό άνδρα, ο οποίος βγήκε από το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο και μάρκας Golf, έχοντας κατεβασμένο το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε 4 κορίτσια ηλικίας 16, 17 και 6 ετών, τα οποία βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου.

Αμέσως τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τον συλλάβουν οι Αρχές.

Ένα από τα θύματα της επίθεσης μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ανέφερε για το περιστατικό.

«Σήμερα (χθες) γύρω στις 20:00 με 20:30 βγήκα βόλτα μαζί με τις τρεις φίλες μου και τη μικρή μου αδελφή, η οποία είναι 6 ετών. Φτάσαμε στο 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων οπού έξω υπήρχε ένα μαύρο Golf με τελευταία ψηφία της πινακίδας ήταν 8789. Ο τύπος ήταν επιδειξίας, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε έρθει και αρκετά προετοιμασμένος με κρέμες. Έκανε ανενόχλητος τη δουλειά του. Το τραγικό είναι ότι φώναξα τον πατέρα μου και ο τύπος έτρεξε και πήγε να με πατήσει με το αυτοκίνητο του. Ακόμα δεν τον έχουν βρει.»

Κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι ο δράστης ηλικίας περίπου 45 ετών, είναι «σεσημασμένος» και κυκλοφορεί επίσης σε Φυλή και Ζεφύρι.

Επίθεση επιδειξία σε ανήλικα - θύμα της επίθεσης


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης