Τιτίκα Στασινοποπούλου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Γνώριζαν πού πήγαιναν, είναι όλοι συνυπεύθυνοι»

Τιτίκα Στασινοποπούλου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Γνώριζαν πού πήγαιναν, είναι όλοι συνυπεύθυνοι»

«Ίσως πίστευαν ότι θα έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα στην καριέρα τους αν ήταν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους», είπε η ηθοποιός

titika
Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

«Εχουμε δουλέψει με τον Λιγνάδη και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Κι εκείνος κύριος και ταλαντούχος. Για έναν άνθρωπο τόσο ικανό, είναι λογικό να στενοχωριέμαι. Δεν τους άφηναν ήσυχους. Τους προκαλούσαν. Ίσως πίστευαν ότι θα έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα στην καριέρα τους αν ήταν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν απαλλάσσω των ευθυνών αυτούς που έκαναν αυτά τα πράγματα, αλλά και οι άλλοι γνώριζαν πού πήγαιναν. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι», είπε η ηθοποιός.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί: «Βέβαια και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής κι επιχειρηματίας τότε ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου λέει “όποια θέλει να δουλέψει εδώ, πρέπει να αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχό της”. Και του λέω τι κρίμα, δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί».


Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης