Έλον Μασκ: Η μαμά του Μέι στα 74 της γίνεται το γηραιότερο μοντέλο του Sports Illustrated

Έλον Μασκ: Η μαμά του Μέι στα 74 της γίνεται το γηραιότερο μοντέλο του Sports Illustrated

«Δεν πίστευα ότι η ηλικία θα ήταν πρόβλημα, επειδή ως διαιτολόγος και επιστήμονας, η ηλικία δεν είναι πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά - Το 2011 είχε ποζάρει γυμνή στο «Time», στα 15 της ξεκίνησε το μόντελινγκ

Mask
Η Μέι Μασκ θέλει όλες οι γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση με τα μαγιό τους. Το επί σειρά ετών μοντέλο - και μητέρα του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla και της SpaceX Έλον Μασκ - μόλις έγραψε ιστορία καθώς φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του «Sports Illustrated». Σε ηλικία 74 ετών, είναι η γηραιότερη γυναίκα που κοσμεί το εξώφυλλο του ετήσιου τεύχους του περιοδικού - και έχει ένα μήνυμα να στείλει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

«Όταν οι γυναίκες πηγαίνουμε στην παραλία, είμαστε κάπως ντροπαλές για το σώμα μας, ενώ οι άνδρες που περιφέρονται τριγύρω μας, δείχνουν απαίσιοι, και δεν τους νοιάζει», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «People» η κυρία Μασκ για να συνεχίσει: «Νομίζω ότι πρέπει να μη μας νοιάζει τόσο πολύ».

Time_Maye_Mask

Η ίδια η Μασκ δεν είναι άγνωστη στο χώρο της σόου μπιζ. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών, ενώ ζούσε στη Νότια Αφρική, ενώ το 1969 συμμετείχε στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss South Africa».
Ωστόσο, το προφίλ της εκτοξεύτηκε στα ύψη τα τελευταία χρόνια, αφότου πόζαρε γυμνή για το τεύχος υγείας του περιοδικού «Time» το 2011.

Αμέσως μετά, έγινε το γηραιότερο μοντέλο γνωστής εταιρείας καλλυντικών στα 69 της χρόνια. Η λαμπερή Μέι εμφανίστηκε επίσης στα 565 της χρόνια στο βίντεο κλιπ «Haunted» της Μπιγιονσέ.

Κλείσιμο
Η Μέι Μασκ ενσαρκώνει την ιδέα ότι η γήρανση δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στα όνειρά μας.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μέι Μασκ στο Sports Illustrated
Mei_Mask
Mei_Mask1


«Δεν πίστευα ότι η ηλικία θα ήταν πρόβλημα, επειδή ως διαιτολόγος και επιστήμονας, η ηλικία δεν είναι πρόβλημα», είπε η Μασκ στο Sports Illustrated. «Είμαι τόσο χαρούμενη που οι άνθρωποι με κλείνουν πραγματικά για ομιλίες σχετικά με τον ηλικιακό ρατσισμό και το πώς να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία. Είμαι επίσης πολύ περήφανη που μπορώ να στείλω ένα μήνυμα στις γυναίκες του κόσμου να στοχεύουν στην ευτυχία, να κάνουν πράγματα που τους αρέσει να κάνουν, να συναναστρέφονται με καλούς ανθρώπους, να είναι ευγενικοί με όλους γιατί ποτέ δεν ξέρεις και να επιδιώκουν ό,τι θα ήθελαν να κάνουν. Ζω πραγματικά την καλύτερη ζωή που έχω ζήσει ποτέ και δεν το περίμενα ποτέ».


Η επιστολή της κόρης της
Η κόρη της Μασκ, Τόσκα, έγραψε μια εγκάρδια επιστολή στη μητέρα της, θαυμάζοντάς την για όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα στη ζωή της. Επισημαίνοντας ότι η μητέρα του «δεν ήταν σαν τις άλλες μητέρες που ήξερε μεγαλώνοντας». Σε άλλο σημείο εξήρε την εργασιακή της ηθική και την ικανότητά της να επανεφεύρει τον εαυτό της, ενώ την αποκάλεσε την πιο ατρόμητη γυναίκα που γνώρισε ποτέ.

«Σε όλη μου τη ζωή, έχω δει τη μαμά μου να κάνει τα πάντα», έγραψε. «Ως αποτέλεσμα, νομίζω ότι πάντα θα περιμένω να μπορεί να κάνει τα πάντα. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είναι καιρός να αρχίσω να περιορίζω αυτές τις προσδοκίες, καθώς μεγαλώνει. Αλλά μετά την κοιτάζω ξανά, που εξακολουθεί να είναι ασταμάτητη, και σκέφτομαι: "Όχι ακόμα"».

Πριν από τη Μασκ, η Kathy Jacobs ήταν το γηραιότερο πρωτοεμφανιζόμενο μοντέλο που φιλοξενήθηκε στο τεύχος με μαγιό, όταν ήταν 57 ετών, αν και δεν κατάφερε να μπει στο εξώφυλλο.

Τα εξώφυλλα του Sports Illustrated
Ciara
Kim
Magia
Yumi_Nu


Η Μέι Μασκ είναι μία από τις τέσσερις γυναίκες -οι άλλες είναι η Κιμ Καρντάσιαν, η Κιάρα και η Γιούμι Νου- που έγιναν εξώφυλλο με μαγιό στο Sports Illustrated για φέτος.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης