Yumi Nu: Ασιάτισσα, plus size και... εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Yumi Nu: Ασιάτισσα, plus size και... εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Το πρώτο ασιατικής καταγωγής plus size μοντέλο στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

9fff1890-883d-11eb-b8b0-0f921cbd7fce

H Yumi Nu φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit» και γράφει ιστορία, αφού είναι το πρώτο ασιατικής καταγωγής μοντέλο με καμπύλες, που απεικονίζεται στο εξώφυλλο του. Το τεύχος του περιοδικού θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2021  και όπως η ίδια αναφέρει σε συνέντευξη της στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly: "Η νεότερη έκδοση του εαυτού μου δε θα πίστευε ποτέ ότι θα αποτελούσα μοντέλο του Sports Illustrated κάποια μέρα. Αυτό μου έχει δώσει τόση αυτοπεποίθηση για να πιστέψω ότι όλα είναι δυνατά για τον καθένα μας. Η κοινωνία μάς βάζει σε τόσα κουτιά σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε ή το ποιοι πρέπει να είμαστε, προκειμένου να αξίζουμε."



H Yumi Nu, η οποία έχει καταγωγή από την Ιαπωνία, καθώς και από την Ολλανδία -εκτός από το modeling- ασχολείται και με τη μουσική. Γράφει τραγούδια και τραγουδάει από την ηλικία των 12. Τώρα, έρχεται να δοκιμάσει τις ικανότητες της σε ένα διαφορετικό για εκείνη project.  Πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων για plus size γυναίκες. Το όνομα της συλλογής της θα είναι «Blueki».

large-1575588279-127377efd687d0074e1ea5ad4a2fcfc8


"Εύχομαι να μπορούσα να θεωρηθώ απλά ένα κανονικό μοντέλο. Ξέρω ότι η βιομηχανία του modeling θα πρέπει να διανύσει ακόμα αρκετό δρόμο, προκειμένου να μην υπάρχουν διαχωρισμοί στα μεγέθη. Ξεκίνησα το modeling το 2009, όταν η βιομηχανία του plus size σχεδόν δεν υπήρχε. Τώρα τα plus size μοντέλα επιτέλους συμπεριλαμβάνονται σε πράγματα, που  ζητούσαμε για χρόνια!", αναφέρει το μοντέλο.  Ακόμα, τονίζει τη σημασία της φωτογράφισης της και τον αντίκτυπο, που θα έχει στους Ασιάτες/Αμερικάνους: "Το πρόσφατο κύμα της διαφορετικότητας στα media είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Όμως, ακόμα υπάρχει πρόβλημα στην παρουσίαση Ασιατών και στην εκπροσώπηση από αυτούς.  Το να αλλάξει αυτό και το Sports Illustrated να ενδυναμώσει φωνές σαν τη δική μου ή άλλων Ασιατών, σημαίνει πάρα πολλά για μένα."

large-1614032232-afea80226004ddbf367b9dc7c8437f62
Κλείσιμο



Όπως αναφέρει η εκδότρια του περιοδικού M.J. Day κάτω από μία φωτογραφία της Yumi Nu, την οποία έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με την εμφάνιση του μοντέλου στο εξώφυλλο του τεύχους: "Δουλεύουμε με πολλές καταπληκτικές γυναίκες. Η Γιούμι, πάντως, κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, που έχουμε δει. Δεν εγκλωβίζει τον εαυτό της στα στάνταρς της παραδοσιακής ομορφιάς και δε νιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί για το ότι βλέπει τον εαυτό της σαν μία δυναμική, όμορφη και αισθησιακή γυναίκα".  "Εκπροσωπεί τις γυναίκες με ένα πολύ δυναμικό τρόπο και η αποστολή της είναι να παύσει τις συζητήσεις σχετικά με τον περιορισμό των γυναικών στη βιομηχανία του modeling. Δεν είναι μόνο εκθαμβωτική ή ένα ασυνήθιστο μοντέλο, αλλά εκπέμπει ζεστασιά και αυτό το είδος της ενέργειας, που θέλουμε πάντα γύρω μας. Οι φωτογραφίες της Γιούμι είναι μερικές από τις αγαπημένες μου και το ίδιο είναι και αυτή!", προσθέτει. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης