Ο ηθοποιός που αυτή τη σεζόν απολαμβάνουμε στον «Σασμό» και η σύζυγος του έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για μία καλοκαιρινή διπλή βάπτιση, η οποία θα παραγματοποιηθεί σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Σύμφωνα με το ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, η διπλή τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό της Πύλου. Η μεγάλη κόρη, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνομα της μητέρας του ηθοποιού και θα βαφτιστει Σταύρια ενώ η δεύτερη κόρη, που είναι ενός έτους, θα πάρει το όνομα Κύνθια, το οποίο επέλεξε το ζευγάρι.
Στο πρώτο παιδάκι, νονοί θα είναι η κολλητή και συνεργάτιδα της Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου και ο κολλητούς του τηλεοπτικού «Άγγελου», Στέλιος Σταύρου. Την Κύνθια θα τη βαπτίσουν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν την παραδιοσιακή διαδικασία του Μυστηρίου, αφού μετά τη Βάπτιση θα ακολουθήσει γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Όσον αφορά το φαγητό, θα τιμήσουν δεόντως παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς