Καβάλα: Αυτός είναι ο 55χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Καβάλα: Αυτός είναι ο 55χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Στο χωριό Πηγές όπου διατηρούσε η 43χρονη το φαρμακείο της κανένας δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί καθώς όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη - Τα προβλήματα στον γάμο τους και η ανείπωτη θλίψη στη γειτονιά του φαρμακείου - Του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε 

farmakopoios-kavala3434
Σύμβουλος ακινήτων δηλώνει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο 55χρονος συζυγοκτόνος της όμορφης φαρμακοποιού και μητέρας δυο ανήλικων παιδιών στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το protothema.gr η 43χρονη είχε ζητήσει εδώ και λίγο διάστημα από τον 55χρονο να χωρίσουν, με αποτέλεσμα εκείνος να φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει με τα ίδια του χέρια.

Στο χωριό Πηγές όπου διατηρούσε η 43χρονη το φαρμακείο της κανένας δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί καθώς όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

μμμ
Ο 55χρονος δράστης του φονικού στην Καβάλα

Συγκλονίζει μάλιστα η ανάρτηση της υπαλλήλου της φαρμακοποιού η οποία γράφει στο Facebook:  «Γιατι; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα... Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου.
Ποιός να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο ...Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανεψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη ...».
Κλείσιμο
farmakopoios__2_
 

Σύμφωνα με το χρονικό όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα και μέσα στο φαρμακείου στις Πηγές. Εκεί πέρα από τον χώρο της εξυπηρέτησης των πελατών η 43χρονη είχε δημιουργήσει κι έναν χώρο στον οποίο ξεκουραζόταν κάθε φορά που έπρεπε να ανοίγει πρωί και απόγευμα το φαρμακείο της. Μέσα στον χώρο αυτό ο 55χρονος σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.
farmakopoios__3_
 

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά 6 και 10 ετών αντιμετώπιζε προβλήματα, ενώ η ίδια είχε ζητήσει από εκείνον να χωρίσουν εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους, με το kavalaportal να αναφέρει ότι τη ζήλευε παθολογικά. Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.
farmakopoios__4_
 

Τέλος, αποφάσισε να παραδοθεί καλώντας στην Αστυνομία και αυτή την ώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς. Το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα.

Η ομολογία του φονικού

Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε χθες στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματους και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.
φαρ
 

Ένδειξη ότι επιχείρησε να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και τους καρπούς του.

«Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο», λέει γείτονας στο protothema.gr

Το έγκλημα στην Καβάλα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Άνδρας που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη δήλωσε στο protothema.gr ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα.

«Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν. Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους», λέει στο protothema.gr.
farmakopoios__1_


Πρόεδρος Κοινότητας Πηγών: «Έχουμε συγκλονιστεί»

Συγκλονισμένος δήλωσε στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγών του Νομού Καβάλας, Δημήτρης Λεπίδας για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού.

Όπως είπε, το φαρμακείο της μπορεί να ήταν στις Πηγές, όμως το ζευγάρι έμενε μόνιμα στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα. Μια απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων. Για αυτό η 43χρονη είχε και ράντζο στο κατάστημά της, αφού κάποιες μέρες έμενε εκεί.

«Έχουμε συγκλονιστεί όλοι, ήταν εξυπηρετικότατη», είπε ο κ. Λεπίδας που πρόσθεσε ότι: «τον άνδρας της δεν τον βλέπαμε συχνά γιατί έμεναν μακριά, οπότε δεν ξέρουμε τι σχέση και τι προβλήματα μπορεί να είχαν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης