Η Έλεν Μίρεν αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της που κοστίζει λιγότερο από 6 δολάρια

Η Έλεν Μίρεν αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της που κοστίζει λιγότερο από 6 δολάρια

Ποιες είναι οι συμβουλές που δίνει η 76χρονη ηθοποιός στη νέα γενιά – Αποκάλυψε την καθημερινή της ρουτίνα και τι αποφεύγει να κάνει

helen_miren1
Η Έλεν Μίρεν μοιράστηκε επιτέλους το μυστικό πίσω από την αιώνια λάμψη της και είναι συγκλονιστικά προσιτό.

«Λατρεύω το καστορέλαιο. Χρησιμοποιώ λίγο στα μαλλιά μου - πολύ, πολύ λίγο. Το χρησιμοποιώ στα νύχια μου. Το χρησιμοποιώ στο δέρμα μου», δήλωσε η 76χρονη Mirren στο People για το προϊόν που χρησιμοποιεί, το οποίο πωλείται προς 5,99 δολάρια.

«Το καστορέλαιο είναι καταπληκτικό. Λίγο στα μαλλιά σου και σου δίνει λάμψη. Το χρησιμοποιώ στα φρύδια μου, στις βλεφαρίδες, στα νύχια. Βάζω λίγο και απλά το τρίβω».

Μιλώντας για το πώς καταφέρνει και διατηρείται η ίδια λέει: «Μια όμορφη μάσκαρα ή ένα όμορφο κραγιόν θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχη σε μια βραδινή έξοδο. Αλλά τα πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος είναι απλά: να φροντίζει το δέρμα του, να γυμνάζεται – όχι τίποτα ακραίο - και να τρώει υγιεινά».



«Αν υπάρχει μια συμβουλή που θα έδινα στη νέα γενιά, είναι να προσέχετε περισσότερο τι μπαίνει στο σώμα σας και σας παρακαλώ να μην καπνίζετε, γιατί αυτά είναι πράγματα που δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό».

Μιλώντας για τι έκανε όταν ήταν νέα η Έλεν Μίρεν παραδέχεται: «Όταν ήμουν νέα, πήγαινα για ύπνο με όλο μου το μακιγιάζ, επειδή δεν μπορούσα να ασχοληθώ με το να το βγάλω. Τώρα βγάζω το μακιγιάζ μου το βράδυ. Σίγουρα όσο μεγαλώνεις, προσέχεις περισσότερο τι κάνεις τόσο μέσα στο σώμα σου όσο και έξω από αυτό».

«Προσπαθώ να κάνω λίγη γυμναστική σχεδόν κάθε μέρα», ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της «απελπιστικά πειθαρχημένο». Αποκάλυψε ακόμα ότι «δεν αντέχει τον διάδρομο». Κατά τα άλλα είπε πως θα της «άρεσε να πίνει ένα ποτό και μετά τα τρώει ένα ντόνατ».



Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, έχει καταφέρει να είναι εγκρατής: «Πάντα σκέφτομαι: Κάνε τα πάντα, αλλά μην κάνεις πάρα πολλά από κάτι. Αυτό είναι το μότο μου».

Κλείσιμο


Η Μίρεν είπε πως «έμεινε άναυδη» όταν της είπαν πως συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη λέγοντας ότι «ποτέ δεν θεωρούσε τον εαυτό της "όμορφο"».

Θα προτιμούσε επίσης να δει τη βιομηχανία ομορφιάς να μετονομάζεται σε βιομηχανία «κομψότητας». «Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε όμορφοι. Έχουμε άλλα πράγματα, τα οποία είναι εξίσου ισχυρά με την ομορφιά. Και θα ήθελα να μας δω να γιορτάζουμε αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Τα γυρίζει» για την πυρηνική απειλή η Ρωσία - Κίεβο και Μόσχα ερίζουν για το διαπραγματευτικό αδιέξοδο


Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι «κίτρινες κάρτες» σε υπουργούς και το «φρένο» στην εκλογολογία


MasterChef: Αποχώρησε η Ελισάβετ και βρέθηκε εκτός δεκάδας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης