Έλεν Μίρεν: «Ακόμα και στην καραντίνα ξόδευα μία ώρα για το μακιγιάζ μου και σίγουρα δεν το έκανα για τον σύζυγό μου»

Έλεν Μίρεν: «Ακόμα και στην καραντίνα ξόδευα μία ώρα για το μακιγιάζ μου και σίγουρα δεν το έκανα για τον σύζυγό μου»

Η 75χρονη ηθοποιός είναι πολύ προσεκτική με την εμφάνισή της και εξήγησε πως η εικόνα της επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την ψυχολογία της

mirren_helen
H Έλεν Μίρεν αποκάλυψε πως ακόμα και κατά την διάρκεια της καραντίνας, ασχολούταν καθημερινά τουλάχιστον μία ώρα με το μακιγιάζ της, προκειμένου να φτιάξει την ψυχολογία της.

Η 75χρονη ηθοποιός, που κάποτε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols, εξήγησε στο αμερικανικό περιοδικό People πως πάντα προσπαθεί να διατηρεί όμορφη την εικόνα της, γιατί μόνο έτσι νιώθει καλά και ψυχικά.

«Κάθε μέρα έκανα το μακιγιάζ μου και όχι για τα μάτια του Τέιλορ, αλλά για εμένα. Εκείνος δεν το προσέχει ποτέ. Κάποιες φορές μου λέει κάπως προβληματισμένος: Α είσαι πολύ ωραία σήμερα. Και αυτόματα συνδέεις το σχόλιο του με το γεγονός ότι για άλλη μία φορά ξόδεψα μία ώρα για να επιμεληθώ το μακιγιάζ μου», είπε για τον σύζυγό της και σκηνοθέτη, Τέιλορ Χάκφορντ.



Έπειτα, εξήγησε ότι δεν άφησε την καραντίνα να την επηρεάσει, οπότε συμπεριφερόταν σαν να ήταν όλα φυσιολογικά. «Ένιωθα ότι ζούσα κανονικά την ζωή μου, οπότε ήταν μια θετική εμπειρία για εμένα», ανέφερε.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο Κόκκινο Χαλί του 74ου Φεστιβάλ Καννών με ένα κίτρινο εντυπωσιακό φόρεμα εξήγησε πόσο πολύ αγαπά την μόδα και την αισθητική. «Πρέπει να πω πως το αγαπώ. Μου αρέσει που μου δίνεται η ευκαιρία να φορέσω απίστευτα όμορφα ρούχα. Εκτιμώ την τέχνη της ραπτικής. Είμαι κορίτσι, είναι λογικό να αγαπώ το να ντύνομαι όμορφα. Και έπειτα, είμαι χαρούμενη που τα επιστρέφω όλα στο τέλος της νύχτας και επιστρέφω στα bohemian ρούχα μου», είπε κατενθουσιασμένη, αποκαλύπτοντας πως αρχικά ένιωσε λίγο φόβο για την εμφάνισή της, καθώς ενάμιση χρόνο βρισκόταν πίσω από «κλειστές πόρτες».

Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης