Ο Νίκος Μπάρτζης για τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη: «Όλοι κάνουν τις επιλογές τους»

Ο Νίκος Μπάρτζης για τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη: «Όλοι κάνουν τις επιλογές τους»

«Με τον Τζέιμς συναντηθήκαμε πρόσφατα, είπαμε ένα γεια» αποκάλυψε στις πρόσφατες δηλώσεις του ο πρώην παίκτης του Survivor

bartzis
Ο Νίκος Μπάρτζης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο περσινό Survivor, μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Νίκος Μπάρτζης, πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», όπου και ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του, είναι πλέον τυπικές.

«Όλοι κάνουν τις επιλογές τους» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης και συνέχισε: «Οι διαφορετικοί χώροι έχουν άλλες παρέες. Άλλη παρέα έχω όταν πηγαίνω στο κτήμα και άλλη όταν πηγαίνω στο μαγαζί. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι δένεσαι πιο πολύ. Όταν βγαίνεις έξω ο μονός που μπορεί να σε καταλάβει είναι κάποιος που ήταν στο παιχνίδι. Ο ένας είναι στη Ρόδο, η άλλη στην Αθήνα, εγώ στην Κόρινθο».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Τζέιμς Καφετζή, κάνοντας και μία αναφορά στην εκπομπή που θα έκαναν μαζί, αλλά δεν ευδοκίμησε. 

«Με τον Τζέιμς συναντηθήκαμε πρόσφατα σε ένα μαγαζί. Ένας κοινός γνωστός ήθελε να μας φέρει κοντά. Μιλήσαμε, είπαμε ένα γεια. Τι να πούμε; Τα παιδιά ήθελαν να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή σαν παρέα μετά το Survivor. Δεν έγινε, δεν τα έβαψα μαύρα», είπε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjftnxl4a09l)

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τζέιμς Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία, όσο βρίσκονταν μέσα στο Survivor. Στη συνέχεια, οι τρεις τους εμφανίζονταν αρκετά συχνά στα social media να ταξιδεύουν και να κάνουν μαζί επαγγελματικά σχέδια.





Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΦ: Ανακαλούνται δύο παρτίδες ρινικού σπρέι

«Αυτό είναι πάνω από τα όρια»: Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει τεστ πατρότητας

Χάμιλτον και Γουίλιαμς κάνουν «μπάσιμο» με €12 εκατ. έκαστος για την εξαγορά της Τσέλσι





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης