Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αυτό είναι πάνω από τα όρια» - Η αντίδραση όταν έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει τεστ DNA

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αυτό είναι πάνω από τα όρια» - Η αντίδραση όταν έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει τεστ DNA

Η 33χρονη σκέφτεται να μηνύσει τον εν διαστάσει σύζυγό της για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή της μνήμης της Μαλένας και της Ίριδας – Πλήρης η ρήξη στο ζευγάρι

pispirigkou_daskalakis
Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη προαναγγέλλει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την είδηση ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της θέλει να ζητήσει τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα.

«Αυτό είναι πέρα από τα όρια!» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο, που επιβεβαίωσε στο ΣΚΑΪ ότι θα λάβει εντολή να κινηθεί νομικά, εφόσον πράγματι ο Μάνος Δασκαλάκης ζητήσει τεστ πατρότητας.

«Είναι μια είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορουμένης και της οικογένειας της χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι αν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση (της πατρότητας) στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση… Στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Οριστική η ρήξη του πρώην ζευγαριού

Η είδηση για το επικείμενο αίτημα του Μάνου Δασκαλάκη κυκλοφόρησε χθες, χωρίς να έχει διαψευστεί από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος σκοπεύει να ζητήσει τεστ πατρότητας για τα δύο μικρότερα κοριτσάκια, που απεβίωσαν πρώτα στη σειρά, με το ενδιαφέρον του να επικεντρώνεται στην Ίριδα, που πέθανε σε ηλικία μόλις 6 μηνών.

Η κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου δείχνουν ότι ανάμεσα στο ζευγάρι έχει επέλθει οριστική ρήξη.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία» εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «σιγά σιγά έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά επιθυμία επικοινωνίας -παρότι το επιθυμούσε και έχω την αίσθηση ότι το επιθυμεί ακόμα η ίδια- οπότε σταμάτησαν και οι σχετικές προσπάθειες » για επικοινωνία.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjfpgtg7c96p)




Ειδήσεις σήμερα:

Αμπερ Χέρντ προς Τζόνι Ντεπ: «Απλά σε χτύπησα, μην κάνεις σαν μωρό!»

H νίκη του «αλαζονικού» Μακρόν στο debate και η διαβασμένη Λεπέν που στριμώχτηκε - Πώς το είδαν οι Γάλλοι

Λέων: Η Τζωρτζίνα δεν υπέφερε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα, η κεταμίνη ήταν η χαριστική βολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης