«Με τον Τζέιμς δεν κάνουμε παρέα. Εχθρούς δεν έχουμε. Με όλους καλά. Περισσότερο μιλάω με τον Ηλία τον Μπόγδανο. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν τσακωμοί. Τώρα που βγήκαμε έξω μια χαρά τα λέμε με τον Ηλία. Με έχει βοηθήσει κιόλας», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μια τυχαία συνάντηση που είχαν οι δυο τους: «Ο Τζέιμς δεν ξέρω τι κάνει. Δε μετράω πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε! Τον πέτυχα κάπου προχθές και είπαμε ένα γεια. Με την Άννα Μαρία κρατάμε επαφές. Εντάξει, μιλάμε. Έχουμε και παρέες. Σε ένα παιχνίδι γνωριστήκαμε, ok! Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι είναι τόσο ψυχολογικός πόλεμος. Είχα να δω πέντε μήνες άνθρωπο. Φαντάσου ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.