ΗΣοφία Μουτίδου είναι γνωστή για το χιούμορ της και συχνά διακωμωδεί προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας μέσω των social media.
Μιας και το καλοκαίρι είναι κοντά, αυτή τη φορά παρουσίασε ένα σύνηθες άγχος των γυναικών, αυτό των κιλών.
Σε φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κωμική ηθοποιός προσπαθεί να κουμπώσει ένα τζιν της, όμως όπως φαίνεται δεν καταφέρνει .
Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, πλήθος γυναικών «συμπάσχουν» και εκφράζουν στην Σοφία Μουτίδου την «ταύτισή» τους.
Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Επόμενος σταθμός Λιανοκλάδι! Για Λιανοκλάδι παρακαλώ…».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας