Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες της δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες της δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της 

manto_gasteratou
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, αφού περιμένει το δεύτερο παιδί της, κάτι το οποίο η ίδια γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η ίδια δήλωσε νωρίτερα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της και ότι το όνειρό της ήταν πάντα να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Παρόλα αυτά, ανέφερε, πως το φύλο του μωρού δεν το γνωρίζουν, αφού είναι πολύ νωρίς ακόμη.

«Ο σύζυγός μου είναι πολύ χαρούμενος ,όπως και εγώ. Ο γιος μου είναι μικρούλης ακόμα, καταλαβαίνει, αλλά είναι πολύ μικρός ακόμα. Εγώ θέλω πάρα πολύ να δημιουργήσω μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά. Μου αρέσουν πολύ τα παιδάκια, οπότε είναι πολύ ευχάριστο όλο αυτό. Ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο, είναι νωρίς ακόμα»  ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chxdgs14n6ip)

Η Μαντώ Γατεράτου παντρεύτηκε τον Νίκο Ισηγόνη το 2018 και το πρώτο τους παιδάκι γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Πρόκειται για τον μικρό Γιώργο, ο οποίος σύντομα θα καλωσορίσει στον κόσμο το αδερφάκι του.

Στη δημοσίευση, μέσω της οποίας αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι ειναι πιο φουσκωτή… Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον 😛… Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο…#comingsoon #babyno2 #familyfirst #babyloading»


Ειδήσεις σήμερα:

Πάστορας σε εκκλησία στο Φοίνιξ παραιτήθηκε επειδή είχε τελέσει λάθος... χιλιάδες βαφτίσεις!

Ασθενής σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Χίου

Οικονόμου: Στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων - Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης