Μαντώ Γαστεράτου: «Έφυγα για καλοκαιρινές διακοπές και όταν γύρισα, έμαθα ότι δεν θα είμαι τελικά στην τηλεόραση»

Μαντώ Γαστεράτου: «Έφυγα για καλοκαιρινές διακοπές και όταν γύρισα, έμαθα ότι δεν θα είμαι τελικά στην τηλεόραση»

Για την επαγγελματική της ζωή και την μητρότητα μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια

μαντω
Η Μαντώ Γαστεράτου φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της από την στιγμή που έγινε μητέρα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε τόσο για την μητρότητα, όσο και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επαγγελματική της ζωή, αλλά και την αντικατάστασή της στο τηλεοπτικό πλατό.

«Κάθε μέρα τον κοιτάζω μέσα στα μάτια και του λέω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον αγαπάω. Ο μπαμπάς μου έιναι ακόμα πιο τρελός, παίζουν όλη την ώρα, κυλιούνται κάτω. Λειτουργώ πιο πολύ σαν μπαμπάς και όχι σαν μαμά. Θεωρώ ότι δεν είμαι η κλασσική μητέρα, έχω περισσότερη ανάγκη να τον πάρω να κυλιστούμε κάτω, να κάνουμε πράγματα που συνήθως κάνουν οι μπαμπάδες πιο πολύ. Μου έχει βγάλει μία πολύ τρυφερή πλευρά και νιώθω ότι από την στιγμή που έγινα μητέρα, ενηλικιώθηκα. Την στιγμή που τον κράτησα στα χέρια μου είπε: "Ενηλικιώθηκες, Μαντώ". Το δικό μου εσώτερικό παιδί μεγαλώνει μαζί του. Άλλαξε ο τρόπος που σκέφτομαι και που συμπεριφέρομαι. Άλλαξα απότομα, έχω αποχωριστεί εκείνο το κομμάτι το πιο αυθόρμητο, το πιο παρορμητικό και πια είμαι πολύ πιο ώριμη», δήλωσε η παρουσιάστρια. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cet1nqhjc6ox-st)


Όσον αφορά την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, ανέφερε: «Έγιναν  κάποιες συζητήσεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο με πολύ θετικό πρόσημο. Έφυγα για καλοκαιρινές διακοπές και τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι τελικά δεν θα είμαι εγώ στην παρουσίαση. Σίγουρα με στεναχώρησε. Ήταν κάτι που είχα προγραμματίσει και περνούσα πολύ ωραία. Παρόλα αυτά, φεύγω με θετικό πρόσημο, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία και το έζησα. Ήθελα να το κάνω όμως, είναι κάτι που είναι πολύ κοντά στα νερά μου. Κάνω τόσα χρόνια ραδιόφωνο. Τηλεοπτικά δεν έχω κανονίσει κάτι. Ήθελα να πάρω την απόστασή μου από όλα αυτά, να κάνω ένα διάλειμμα και ό,τι έρθει θέλω να το εξετάσω  καλύτερα. Θέλω να σταματήσω πια να προσαρμόζομαι. Κάθε φορά που μου έρχεται μια τηλεοπτική πρόταση, το πρώτο που κάνω είναι να προσαρμόζομαι και να μην δέχομαι την κατάσταση ως αλλαγή. Αυτό μου αφήνει κάποια ερωτηματικά και δεύτερες σκέψεις για το πόσο ταιριάζω κάθε φορά».



Ειδήσεις σήμερα

Καπραβέλος: Υπερβολικά τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους – Δίνουν εντύπωση κανονικότητας

Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα στη Λάρισα

Squid Game: Τι δουλειά έχει η τρομακτική κούκλα της σειράς σε ένα μουσείο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης