Στρατής Χατζησταματίου για τον Σασμό: «Ο Μανόλης θα πει την αλήθεια για τον δολοφόνο όταν φτάσει σε οριακό σημείο»

Στρατής Χατζησταματίου για τον Σασμό: «Ο Μανόλης θα πει την αλήθεια για τον δολοφόνο όταν φτάσει σε οριακό σημείο»

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μανόλη στη δραματική σειρά του Alpha μίλησε για τις εξελίξεις στην πλοκή

straths
«Ο Μανόλης κρύβει πολλά. Αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Και για το πώς το κουβαλάει στη ζωή του μέσα και για το πώς συνηθίζει να τα κρύβει». Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο αγαπημένος Μανόλης από τον «Σασμό», τη δημοφιλή σειρά του Alpha ήταν προσκεκλημένος σήμερα, Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου, της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Μανόλης είναι παρών σε όλες τις κομβικές σκηνές. «Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου. Μιλάμε για έναν ήρωα, ο οποίος δεν εμπλέκεται με αυτά που βλέπει, δεν συνδέεται με αυτά που βλέπει. Δηλαδή συνδέεται με τον Μαθιό με έναν τρόπο, αλλά, ότι έχει δει, σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας είναι γεγονότα τα οποία σε άλλες συνθήκες δεν θα τα γνώριζε ποτέ. Είναι φτιαγμένος ο ρόλος δραματουργικά, με έναν τρόπο, χτίζοντας έναν χαρακτήρα, ο οποίος ενώ είναι φοβικός κι έχει μεγαλώσει σε ένα καταπιεσμένο περιβάλλον και ουσιαστικά μόνος του, κουβαλάει πράγματα» εξηγεί.

Ο Μανόλης γνωρίζει τον δολοφόνο του Στεφανή, ωστόσο… «έχει πάρει μία απόφαση να το κρατήσει για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του. Το έχουν αυτό κάποιοι άνθρωποι. Δεν προστατεύουν με την αντίδραση και τη σύγκρουση αλλά με τη σιωπή. Βρίσκουν τρόπους να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες». Μήπως με τη σιωπή του οδήγησε τη Θεοδώρα στο να καταγγείλει τον Πετρή και να πάρει η ιστορία την τροπή που πήρε; «Όχι. Ακούω αυτό το επιχείρημα, αλλά διαφωνώ. Σίγουρα, όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του με αυτόν τον τρόπο και με τη σιωπή μπορεί να μπλέξει. Κι αυτό συμβαίνει πρακτικά. Η Θοδώρα είναι ο αστάθμητος παράγοντας. Ο Μανόλης δεν μπορούσε να το προβλέψει. Παρ΄ όλο που ήξερε ότι μιλάμε για ένα άτομο, το οποίο, μέχρι ένα σημείο είναι αδίστακτο. Τώρα βλέπουμε έναν χαρακτήρα πώς αλλάζει».

Ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανόλης Αγγελάκης | Σασμός) στη Super Κατερίνα | 9/2/2022

Στο θέμα του Αστέρη και στο για ποιο λόγο ο Αστέρης δεν μιλάει, ο Στρατής Χατζησταματίου σχολιάζει: «Ο Αστέρης τιμωρεί τον εαυτό του. Εχει αποφασίσει ότι θα αποδώσει αυτός δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να κουβαλάει όλο αυτό μέσα του». Στη δίκη… «δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχουμε φτάσει. Θεωρώ ότι εάν ο Μανόλης φτάσει σε ένα δίλημμα τέτοιο, σε ένα οριακό σημείο, θα πει την αλήθεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ρόλου, όσον αφορά την αισθηματική ζωή του Μανόλη, δίνοντας spoiler. «Θα βρεθεί στη ζωή του Μανόλη ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον. Θα δείξουμε μια διαφορετική ποιότητα του έρωτα, όπου δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, έρχονται κοντά. Η κοπέλα που θα ερωτευτεί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Την υποδύεται η Ευθαλία Παπακώστα».

Όσο για την απόδραση του Αστέρη που οργανώνει η Καλλιόπη… «δεν ξέρω πως θα καταλήξει. Ό,τι οργανώνει η Καλλιόπη γίνεται αλλά ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα… θα φανεί. Αυτό από μόνο του είναι κάτι επικίνδυνο. Η Καλλιόπη έχει φτάσει στα όριά της της και κάνει κινήσεις βεβιασμένες. Τις οποίες δεν σκέφτεται και μπορεί να αποβούν επικίνδυνες».

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Γήπεδα και καρναβάλια σήμερα στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των δραστών, ολοκληρώνεται το πάζλ των συλλήψεων

Υπολοχαγός της βραζιλιάνικης Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια για να γίνει αστέρι του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης