Στρατής Χατζησταματίου - Σασμός: Ο Μανόλης είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ ασφυκτικό περιβάλλον

Στρατής Χατζησταματίου - Σασμός: Ο Μανόλης είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ ασφυκτικό περιβάλλον

Διαβάστε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο

sasmos-
«Για αρκετό καιρό το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι ένα μυστικό που θα ξέρουμε μόνο ο Μανόλης και οι τηλεθεατές». Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανόλης στον «Σασμό», την ερωτική δραματική σειρά του Alpha που σημειώνει πρωτιές στην τηλεθέαση, αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής με τον ρόλο του.

«Ο Μανόλης είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ ασφυκτικό περιβάλλον, είναι μια καταπιεσμένη προσωπικότητα, οπότε ο φόβος είναι κάτι που τον ελέγχει και τον κινεί στα πράγματα. Από την άλλη, εάν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια αντίθετη δύναμη στον χαρακτήρα του, είναι αυτή η αδελφική αγάπη προς τον Νικηφόρο όπου, νιώθει, πως εάν αποκαλύψει το δολοφόνο που έχει δει, ή τον άνθρωπο που φοβάται ο Μανόλης, είναι σα να ορφανεύει τον Νικηφόρο για δεύτερη φορά. Αυτό είναι το τρομερό δίλημμα του Μανόλη» εξηγεί. Οπότε το ποιος σκότωσε τον Στεφανή «θα είναι, για αρκετό καιρό ένα μυστικό που θα ξέρουμε εγώ και οι τηλεθεατές».

«Η Θοδώρα θα βλάψει τον Πετρή, χρησιμοποιώντας το μυστικό του Μανόλη»
Τι ρόλο θα παίξει η Θοδώρα στην έκβαση της ιστορίας σε σχέση με τη δολοφονία; «Η σχέση του Μανόλη με τη Θοδώρα είναι εντελώς συγκρουσιακή, μιλάμε για δύο πολύ αντίθετους χαρακτήρες» απαντά Στρατής Χατζησταματίου. «Κουβαλώντας ο Μανόλης αυτό το μυστικό και βλέποντας η Θοδώρα ότι έχει κάτι με το οποίο μπορεί να βλάψει τον Πετρή, θα το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι σίγουρο».

Επεισόδιο 17: «Απρόβλεπτη συνάντηση της Αργυρώς με τον Μαθιό»
Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό... Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά.... Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

Δείτε το απόσπασμα 
Happy Day - Στρατής Χατζησταματίου (Μανόλης | Σασμός)


Δείτε το sneak preview 
SASMOS 17 HAPPYDAY
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα


Αστυνομικοί στην Κοζάνη πήγαν για έλεγχο και ο εστιάτορας απαίτησε να δει το... πιστοποιητικό εμβολιασμού

Netflix: 15 σειρές που θα δούμε τον Οκτώβριο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Απομακρύνεται ο πατέρας της από τη διαχείριση της περιουσίας της μετά από δικαστική απόφαση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης