Ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ότι έρχεται μια στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα την ζήσεις γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή. Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό, ναι αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις… «ναι, δυο όνειρα έχω! Να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω την μάνα μου». Ε, δεν το λες. Άρα ένιωθα εκείνη την στιγμή πολύ ωραία, ζωντανός γιατί ήμουν παρών και ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη την στιγμή. Έβλεπα την μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι. Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις και να το περιγράψω κάπως αλλιώς γιατί έτσι το βίωσα».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.