Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»

Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»

«Έβλεπα την μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι», είπε ο ηθοποιός

TZOMPANAKI-2
Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Προσωπικά» που παρουσιάζει η Έλενα Κατρίτση. Μητέρα και γιος που φέτος πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή σειρά ο «Σασμός» αναφέρθηκαν στον πρόσφατο γάμο της ηθοποιού.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ότι έρχεται μια στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα την ζήσεις γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή. Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό, ναι αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις… «ναι, δυο όνειρα έχω! Να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω την μάνα μου». Ε, δεν το λες. Άρα ένιωθα εκείνη την στιγμή πολύ ωραία, ζωντανός γιατί ήμουν παρών και ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη την στιγμή. Έβλεπα την μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι. Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις και να το περιγράψω κάπως αλλιώς γιατί έτσι το βίωσα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chj4vl7f8e49-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»


Αποχωρεί από τους «Φύλακες του Γαλαξία» ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν


Η ερωτική εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα στον Θανάση Πανουργιά στο Instagram

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης