Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αγαπητού ηθοποιού - Δείτε το βίντεο

antinoos-albanis3
O Aντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού  και έδωσε μια ειλικρινή και συγκινητική συνέντευξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια, όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα, αλλά και το κίνημα #metoo.

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον Αντίνοο Αλμπάνη πώς μπόρεσε να κρατήσει κρυφή την αρρώστιά του και πώς αντιμετώπισε τα όσα συνέβησαν κι εκείνος απάντησε: 

«Είχε καταλάβει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είχα μεγάλη αγωνία και έννοια για το πώς θα τσουλήσει όλο αυτό και πώς θα πάει, οπότε δεν ήξερα τι είχα ανάγκη περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να τελειώσω το κομμάτι των θεραπειών και μετά να το επικοινωνήσω. Ήταν λυτρωτικό το να μοιραστώ στο τέλος, το θέμα της υγείας μου».

antinoos-albanis1
Credit © Olympia Krasagaki
Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, εκείνοι που λένε «θα νικήσω» κι εκείνοι που λυγίζουν και λένε «φοβάμαι», με τον Αντίνοο Αλμπάνη να απαντά: «Δεν είναι πολύ καθαρές αυτές οι κατηγορίες. Μέχρι κι εγώ που είπα πως θα πιάσω τη ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα. Το θέμα όμως είναι να λες «ότι ξέρεις κάτι; Ακόμη και λίγο να έχει να μείνει αυτό πρέπει να έχει αξία, πρέπει εγώ να του δώσω την αξία που του αναλογεί. Ακόμη και αν μου πουν, έχεις έναν μήνα ζωής εγώ πρέπει κάτι να κάνω σε αυτόν τον μήνα, να μην κάτσω στον καναπέ μου και να περιμένω τον θάνατο», είπε ο ηθοποιός.

antinoos-albanis2
Credit © Yiorgos Kaplanidis
Αναφορικά με το πώς έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει πλέον τα πράγματα, δήλωσε: «Το μόνο που έχει αλλάξει και κρατήστε το γιατί έχει αξία είναι πως δεν παίρνω σοβαρά τον εαυτό μου, δεν παίρνω σοβαρά τις δουλειές, δεν παίρνω σοβαρά τίποτα από όλο αυτό που συμβαίνει εδώ».

Τέλος, ο 38χρονος ηθοποιός μίλησε και για το κίνημα #metoo: «Φυσικά κι έχω εμπειρίες και επεδίωκα να έχω συνεργασίες με αυτούς τους ανθρώπους γιατί ήταν αυτές οι δεκαετίες οι χαριτωμένες που πιστεύαμε πως παίρναμε κάποιο credit από αυτές τις δουλειές. Πιστεύαμε πως το να συνεργαστούμε με ένα πολύ σκληρό σκηνοθέτη που φεύγει από τα όρια της δουλειάς, μας δυναμώνει και μας τοποθετεί στην αγορά με έναν άλλο τρόπο. Το στενάχωρο για εμένα είναι πως παρατηρώ όλο αυτό που έχει γίνει με το #metoo και βλέπω ανθρώπους οι οποίοι έχουν υπάρξει σοβαρά κακοποιητικοί και απέναντι μου κι απέναντι σε συναδέλφους, οι οποίοι βγαίνουν επάνω στο άρμα του #metoo και λένε “καλά κάνουν και μιλάνε”, και είσαι εσύ και τους κοιτάς και λες “ρε φίλε τώρα αλήθεια; Θες να σου θυμίσω τι έχεις κάνει;”».

Δείτε τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chj2h9mk0dz5-st)
Κλείσιμο


Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας του, με μια δημοσίευση στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους πως κάνει χημειοθεραπείες. Πιο συγκεκριμένα, είχε μοιραστεί μέσα από ένα story, μια εικόνα στην οποία έγραφε: «Exhausted: sure, bones hurt: duh, lost flavor: hell yeah, but i am a chemo ninja/Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας». 

Μετά την αποκάλυψη, ο ηθοποιός δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο, ο οποίος τον στηρίζει μέχρι σήμερα για τον τρόπο που όχι μόνο αντιμετώπισε το πρόβλημα, αλλά και για το ήθος και τη βοήθεια που πρόσφερε σε όσους βίωναν παρόμοια κατάσταση. 

Πλέον, παρέα με την αγαπημένη του Blu, η οποία του συμπεριφέρθηκε μόνο με αγάπη στις δύσκολες στιγμές, βλέπει μόνο μπροστά, παρά τις ανησυχίες του, αφού όπως έχει πει ο ίδιος άλλωστε: 
 «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε».

antinoos
Credit © Joseph Alexiadis








Ειδήσεις σήμερα:

Κατάθεση χρημάτων αντί στεφάνων επιθυμεί η οικογένεια και η σύντροφος του Πάνου Νάτση

Η μομφή στην κυβέρνηση «έλιωσε» πιο γρήγορα απ' τα χιόνια - Απορρίφθηκε με 156 ψήφους

Μητέρα με το ανήλικο παιδί της έζησαν τον τρόμο από διαρρήκτες στο σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης