Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει»

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για άγνωστες πτυχές της τραγουδίστριας - Τι δήλωσε για την συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή - Η συνάντησή του με την Κλόντια Σίφερ

argyris-papargiropoulos-aspro-poukamiso
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία του με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε τόσο στην Άννα Βίσση όσο και στον Πασχάλη Τερζή.

Για την Άννα Βίσση, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Από αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει ακόμα περισσότερα. Κάνουμε πρεμιέρα και μου λένε κάποια στιγμή σε θέλει η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στο καμαρίνι. Μου λέει ο Καρβέλας: Πώς σου φαίνεται; Για τα φορέματα που φορούσε η Βίσση και του λέω: "πα…ιές είναι όλα". "Δεν σας το είπα εγώ;", λέει ο Καρβέλας. Έφυγε με το πρωινό αεροπλάνο για Μιλάνο άνθρωπος δικός της και έφερε δυο καινούρια φορέματα την άλλη μέρα που έσκιζαν. Με έξοδα δικά της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgpz05l8ssc1-st)


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή. Όπως αποκάλυψε, διατηρούν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις. «Δυο φορές την εβδομάδα μιλάμε οπωσδήποτε με τον Πασχάλη στο τηλέφωνο. Ο Πασχάλης έχει αξιοπρέπεια, έχει ένα κτήμα, ανεβαίνει στο τρακτέρ και μαζεύει ζαρζαβατικά. Είναι μια χαρά στην υγεία του. Ποιος ο λόγος να τραγουδήσει; "Για ποιο λόγο να το κάνω;", μου είχε πει κι ο ίδιος», αναφέρει ο επιχειρηματίας.

Κλείσιμο
Επιπλέον, περιέγραψε την συνάντησή του με την Κλόντια Σίφερ και όπως αποκάλυψε, η ίδια του είχε ζητήσει να φάει... τζατζίκι.

«Η Κλόντια Σίφερ μου ζήτησε να φάει τζατζίκι. Της λέω: "Εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι γαμπροί να σε φλερτάρουν απόψε, το τζατζίκι βρωμάει" και τότε μου ξαναλέει: "μπορείς να μου φέρεις λιγάκι τζατζίκι να φάμε;"», είπε κλείνοντας.





Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικάνικη πρεσβεία για Παπούλια: Περήφανος πατριώτης και υπέρμαχος της ειρήνης

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του NBAer Καρλ-Άντονι Τάουνς που άφησε... άφωνη την σύντροφό του - Δείτε φωτογραφίες

Μήνυση για «παρενόχληση» στο διαδίκτυο είχε καταθέσει η 32χρονη Γαλλίδα YouTuber «Μαβά Σου» λίγο πριν τον θάνατό της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης