Γαλλία: Μήνυση για «παρενόχληση» στο διαδίκτυο είχε καταθέσει η 32χρονη YouTuber «Μαβά Σου» λίγο πριν τον θάνατό της

Γαλλία: Μήνυση για «παρενόχληση» στο διαδίκτυο είχε καταθέσει η 32χρονη YouTuber «Μαβά Σου» λίγο πριν τον θάνατό της

Ο θάνατος της 32χρονη γυναίκας και μητέρας τεσσάρων παιδιών, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έγινε γνωστός την Πέμπτη μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της που ζήτησε από τον κόσμο «να μην ζητήσει να μάθει περισσότερα» - Τα αίτια του θανάτου δεν διευκρινίστηκαν

μαβασου
Μια μητέρα που διατηρούσε κανάλι στο YouTube με το ψευδώνυμο «Μαβά Σου» και είχε γίνει στόχος έντονης κριτικής στο διαδίκτυο, κατέθεσε μήνυση, λίγο πριν από τον θάνατό της, εναντίον του πρώην συζύγου της και «κατ’ αγνώστων» για παρενόχληση, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον δικηγόρο της.

«Είχε κατατεθεί μήνυση από την Μαεβά (Φροσάρ, το πραγματικό όνομά της) και τον νέο σύντροφό της για ηθική παρενόχληση και υποκίνηση αυτοκτονίας» σε βάρος του πρώην συζύγου της και κατ’ αγνώστων. Δυστυχώς, η μήνυση κατατέθηκε την ημέρα του θανάτου της», είπε ο Στεφάν Ζιουρανά, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία της εφημερίδας Vosges Matin.

σου


Ο θάνατος της 32χρονη γυναίκας, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έγινε γνωστός την Πέμπτη μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της που ζήτησε από τον κόσμο «να μην ζητήσει να μάθει περισσότερα». Τα αίτια του θανάτου δεν διευκρινίστηκαν.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον Ζιουρανά, η «Μαβά Σου», που είχε 151.000 συνδρομητές στο YouTube, 38.000 ακολούθους στο Facebook και 90.000 στο Instagram, είχε καταθέσει πέντε μηνύσεις απευθείας στο αστυνομικό τμήμα από τον Μάιο του 2020, λόγω των «επιθέσεων» που δεχόταν, όμως «δεν οδήγησαν πουθενά». «Σήμερα, εμένα που μοιάζει σαν ανθρωποκτονία των μοντέρνων καιρών. Μπορείτε να σκοτώσετε κάποιον με κάποια λόγια, με ψευδείς πληροφορίες και με παρενόχληση», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η μήνυση δεν θα αποσυρθεί, δεδομένου ότι υπάρχει και δεύτερος ενάγων, ο σύντροφος της «Μαβά Σου».




«Πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσουν οι αρχές, να αλλάξει ο νόμος, να δοθούν τα μέσα στις υπηρεσίες να ταυτοποιούν τους παρενοχλητές, οι οποίοι είναι θρασύδειλοι, γράφουν κρυμμένοι πίσω από την οθόνη τους και αισθάνονται πανίσχυροι, ο φόβος πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο», πρόσθεσε.

Η Μαβά Σου ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε γίνει γνωστή για τα βίντεο όπου κατέγραφε την οικογενειακή ζωή της, το «κανάλι» της για το μεταφυσικό σε συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της αλλά και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου «Ανταλλάξαμε μαμάδες», σύμφωνα με την εφημερίδα Ouest France.





Ειδήσεις σήμερα:

Ματωμένα Χριστούγεννα - Τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχουν γίνει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

6.300 πτήσεις ακυρώθηκαν το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του NBAer Καρλ-Άντονι Τάουνς που άφησε... άφωνη την σύντροφό του - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης