Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του NBAer Καρλ-Άντονι Τάουνς που άφησε... άφωνη την σύντροφό του - Δείτε φωτογραφίες

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του NBAer Καρλ-Άντονι Τάουνς που άφησε... άφωνη την σύντροφό του - Δείτε φωτογραφίες

Ο 26χρόνος σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς που βρίσκεται απομονωμένος, καθώς έχει μπει στο πρωτόκολλο υγείας του NBA για την Covid, εξέπληξε την 24χρόνη φιλενάδα του με το δώρο αξίας άνω των 100.000 ευρώ

pjimage__8_
Το Σάββατο, η Τζόρντιν Γουντς αποκάλυψε ότι ο Καρλ-Άντονι Τάουνς μεταξύ των δώρων που τις... έβαλε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν και μια Porsche Taycan.

Ο 26χρόνος σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς που βρίσκεται απομονωμένος, καθώς έχει μπει στο πρωτόκολλο υγείας του NBA για την Covid, άφησε άφωνη την 24χρόνη φιλενάδα του, η οποία μόλις αντίκρισε το δώρο αξίας άνω των 100.000 ευρώ έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω του Instagram τον αγαπημένο της.

122621-jordyn-woods-5


«WTF!! Νόμιζα ότι το χθεσινό βράδυ ήταν αρκετό και μετά ξύπνησα με αυτό!! Παντοτινέ μου Άγιε Βασίλη!! Σε αγαπώ @karltowns !! Είμαι άφωνη!! Ποτέ δεν παραλείπεις να με κάνεις να νιώσω σαν βασίλισσα!» έγραψε η Γουντς και συνέχισε... «Είμαι τόσο λυπημένη καθώς αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Covid μας εμπόδισε να είμαστε μαζί τα Χριστούγεννα, αλλά η παρουσία σου έγινε αισθητή».

Κλείσιμο


Η Γουντ και ο Τάουν δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2020 με τον Δομινικανό-Αμερικανό επαγγελματία καλαθοσφαιριστή να μην ενοχλείται ιδιαίτερα από το παρελθόν της νέα του συντρόφου και την αδυναμία της στους NBAer.

122621-jordyn-woods-1


Το μοντέλο και influencer πριν τον Τάουν διατηρούσε σχέση με τον σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τρίσταν Τόμπσον που έγινε και η αιτία για το διαζύγιό του με την Κλόε Καρντάσιαν, ενώ στο… στόχαστρο της είχε βρεθεί και ο Τζέιμς Χάρντεν.





Ο Τάουνς αποκάλυψε επίσης στο Instagram ότι αυτός και η Γουντς ξετύλιξαν τα δώρα τους από απόσταση μέσω βίντεο, με την 24χρονη πρώην τηλεπερσόνα του ριάλιτι «Life of Kylie» να εύχεται το 2022 να τους βρει μαζί και χωρίς κορωνοϊό.




Ειδικά για τον 26χρονο NBAer η Covid-19 του στοίχησε αρκετά, καθώς έχασε πολλά μέλη της οικογένειας του, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του, Ζακλίν Κρουζ.








Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα εβδομάδων να κυριαρχήσει στην Ελλάδα ενώ 20 περιοχές είναι στο «βαθύ κόκκινο»

Ματωμένα Χριστούγεννα - Τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχουν γίνει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

6.300 πτήσεις ακυρώθηκαν το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης