GNTM 4: Τα...κλάματα στη ντισκοτέκ και η τελική τριάδα – Δείτε βίντεο

GNTM 4: Τα...κλάματα στη ντισκοτέκ και η τελική τριάδα – Δείτε βίντεο

Οι τελευταίες επισκέψεις, το στόλισμα του δέντρου, η απουσία της Ισμήνης, το… σαμποτάζ στην Ειρήνη και η καλύτερη και χειρότερη φωτογραφία

gntm
Το GNTM 4 βρίσκεται στη διαδικασία του ημιτελικού και στο επεισόδιο της Δευτέρας οι Ειρήνη Λεμπέση, Όλγα Ντάλλα, Κυβέλη Χατζηευστρατίου και Κωνσταντίνος Τσαγκάρης ήταν τα μοντέλα που αναμετρήθηκαν για τις τρεις θέσεις στον μεγάλο τελικό του ριαλιτι μόδας του Star.

Η ημέρα για την κορυφαία τετράδα του GNTM ξεκίνησε με επισκέψεις. Όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην πετυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, βρέθηκαν το σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια. Η γυμνάστρια Ένη Αργυρού έκανε την αρχή και εκτός από μια καλή προπόνηση τους έφερε και δώρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgecw049bj89-sf)


Σειρά πήρε ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, ο οποίος αποφάσισε να γεμίσει το σπίτι με άρωμα και γεύση Χριστουγέννων, ετοιμάζοντας τους υγιεινά τρουφάκια με αβοκάντο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cged1f47w1fl-sf)
Κλείσιμο


Τα μοντέλα μπήκαν και στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον Γιώργο Καραβά να τους φέρνει το δέντρο και εκείνα να το στολίζουν. Ο coach του παιχνιδιού συζήτησε μαζί τους για τις επιθυμίες τους, μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός, με τους τέσσερις να αναφέρουν τις οικογένειες τους και να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cged1gb4o5p5-sf)


Η επόμενη μέρα ξεκινά πιο ανάλαφρα αλλά και με μεγάλες δόσεις ανυπομονησίας, με τους top4 να οδηγούνται στην “Disco 33 Στροφές“ για τον συναρπαστικό ημιτελικό. Η ανακοίνωση γίνεται σε ατμόσφαιρα πάρτι, με τους Γιώργο Καράβα, Zενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη, να επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες, υπό τους ντίσκο ήχους, που παίζουν ζωντανά οι ΚΙΑΝΝΑ and the Band. Φορώντας δημιουργίες Βρεττού Βρεττάκου, οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με 15 κομπάρσους, από τον… φακό του Κοσμά Κουμιανού, σε δύο ξεχωριστά σετ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cged6wyztpjl-sf)


Στην πρώτη λήψη το ζητούμενο ήταν να δείξουν οι σταρ του dancefloor και στη δεύτερη να γίνουν το επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει. Για το κάθε σετ, είχαν 2 λεπτά, ενώ θα εμφανίζονταν σε όλα τα σετ, ανεξάρτητα με το αν διαγωνίζονταν ή όχι.  Επίσης δεν υπήρχε advantage και disadvantage, όμως η Κυβέλη, δεδομένου ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, επέλεξε τη σειρά με την οποία θα φωτογραφιζόταν. Εκείνη επέλεξε να φωτογραφηθεί τελευταία για να παρακολουθήσει τα σχόλια των κριτών.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgedcmbn3gi1-sf)


Στη δεύτερη φάση της φωτογράφισης, η Όλγα, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο ξεκίνησαν μια συμμαχία και προσπάθησαν να σαμποτάρουν τη φωτογράφιση της Ειρήνης, που ήταν και στη παρέα τους. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgedi384jxw9-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgedicmuz315-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgedmdsoluw1-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgedoe32y7nt-sf)


Τα δυο παιδιά λειτούργησαν ξεκάθαρα στρατηγικά, με την Όλγα να το παραδέχεται και on camera, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει και μια απλή λεπτομέρεια, μπορεί να κοστίσει τα πάντα. Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος φωτογραφήθηκαν για support πίσω από την Ειρήνη και είχαν συνεννοηθεί να βγάλουν on set ότι είναι ζευγάρι. Αυτό, όπως ήταν λογικό, τράβηξε τα βλέμματα από την Ειρήνη, που ήταν και εκείνη που διαγωνιζόταν. Φυσικά έγινε έξαλλη με τους φίλους της, που δεν την υποστήριξαν, σε αντίθεση με την Κυβέλη, που προσπάθησε να την βοηθήσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgee3pjuxwpd-sf)


Από το πλατό της αποχώρησης απουσίαζε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η όμορφη κριτής του διαγωνισμού εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης σε οθόνη και είπε πως ένα θέμα υγείας την κράτησε πίσω και δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί τους δια ζώσης, όμως φυσικά, δε θα έχανε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για τα μοντέλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgedt0wu2xsh-sf)



Η Κυβέλη είχε την καλύτερη φωτογραφία και πέρασε ως πρώτη στον τελικό.

κυβελ


Στην δεύτερη θέση και αντίπαλός της στη διεκδίκηση του… στέμματος ομορφιάς η Όλγα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgee8ilnvwtd-sf)


Στο bottom 2 έμειναν οι Κωνσταντινος και Ειρήνη, με το... σαμποτάζ  τελικά  να πιάνει τόπο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgee97n2p8zl-sf)


Έτσι το μοντέλο που στο τέλος τραγουδησε το  «crying at the discoteque» ήταν η Ειρήνη, η οποία αποχώρησε με κλάματα γιατί θεώρησε πως ήταν αδικία αυτό που συνέβη.  


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgeeb5pg1ekx-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Ο Κοβάτσεφκσι διαδέχεται τον Ζάεφ στην ηγεσία του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Προειδοποίηση Γερμανίας σε Ρωσία: Ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει αν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 67,8% - Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης