Για την πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία ετοιμάζεται ο Ακύλας. Μετά την γεμάτη ενέργεια ζωντανή εμφάνισή του στη σκηνή της Eurοvisiοn, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι του «Ferto», ο νεαρός καλλιτέχνης έχει προγραμματίσει σειρά συναυλιών στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Στις 30 Ιουνίου στην θα πραγματοποιήσει ένα live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και λίγες μέρες νωρίτερα, στις 23 Ιουνίου, θα τραγουδήσει στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη.
O ίδιος υπόσχεται στο κοινό καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, ένταση και παλμό σαν ένα ξέφρενο πάρτι θα φέρει την δική του, ιδιαίτερη προσωπική σφραγίδα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.