«Είμαι πολύ τυχερός, ευχαριστώ την πρώην σύζυγο και τον σύντροφό της που μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά μου», λέει ο Τόνυ Δημητρίου

«Είμαι πολύ τυχερός, ευχαριστώ την πρώην σύζυγο και τον σύντροφό της που μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά μου», λέει ο Τόνυ Δημητρίου

Ο ηθοποιός εξήγησε πως νιώθει ευγνώμων για την οικογένεια των παιδιών του και παραδέχεται πως αν και του λείπουν πολύ, είναι ευτυχισμένος που ζουν στην Κέρκυρα με την μητέρα τους 

tony
Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό ξεκίνημα, την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά του που ζουν μαζί της στην Κέρκυρα μετά τον χωρισμό τους.

«Η ζωή στην Κέρκυρα είναι πολύ καλύτερη για τα παιδιά μου. Η Αθήνα είναι ζούγκλα, πρέπει να κοιτάμε τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Πρέπει πάντα ένας πατέρας να φροντίζει να είναι καλά τα παιδιά και σαφώς η μαμά τους», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Ελένη».

Στην συνέχεια εξήγησε ότι αν και του λείπουν πολύ, θέλει το καλύτερο για εκείνα και είναι ευτυχισμένος που ζουν στο νησί. «Είμαι χαρούμενος, μιλάω μαζί τους και είναι ευτυχισμένα και αυτό μου αρκεί. Φέτος καταφέραμε να κάνουμε ένα μπάνιο στην Κέρκυρα, γιατί είχα περιοδεία. Μου λείπει να κάνουμε πράγματα μαζί», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl8u0g6p0fd-st)


Όπως εξήγησε αργότερα, ο ίδιος δεν έχει στα σχέδιά του να κάνει άλλο παιδί, καθώς νιώθει ολοκληρωμένος με αυτά που έχει ήδη αποκτήσει. Μάλιστα, για την ζωή τους δίπλα στην μητέρα τους και στον νέο της σύντροφο, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα καλύτερο για εκείνα.

«Είμαι πολύ τυχερός για την οικογένεια των παιδιών μου. Δεν είναι μόνο η πρώην σύζυγός μου, που είναι εξαιρετική με τα παιδιά και τα μεγαλώνει πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα εγώ, αλλά είναι και ο σύζυγός της εξαιρετικός και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι οι άνθρωποι που μεγαλώνουν τα παιδιά σου, το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και τους ευχαριστώ για αυτό», κατέληξε ο Τόνυ Δημητρίου. 



Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης