Adele: Αδύνατη, αποκαλυπτική και πιο ερωτική από ποτέ

Adele: Αδύνατη, αποκαλυπτική και πιο ερωτική από ποτέ

«Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση για αυτό», είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της

adele-lede-2-1300x650
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Νοεμβρίου η Adele. H Βρετανίδα σούπερ σταρ είναι σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Έξι χρόνια μετά το άλμπουμ «25» το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία η Adele επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ κάνοντας δυναμικό comeback στη δισκογραφία.

Η ίδια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της. Αδυνατισμένη και πανέμορφη μετά το διαζύγιό της έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, Rich Paul και ήδη ετοιμάζει το μουσικό της «χτύπημα».

Η Βρετανίδα star ανακοίνωσε πως στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Easy on me» και δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα απόσπασμα από το βιντεοκλίπ στο Instagram. Τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή, με τους φανς της να ανυπομονούν για την κυκλοφορία του τραγουδιού.



Διπλό εξώφυλλο στη βρετανική και την αμερικάνικη Vogue

Η 33χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue για το τεύχος του Νοεμβρίου 2021. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια βρίσκεται τον ίδιο μήνα και στο εξώφυλλο της αμερικανικής και της βρετανικής Vogue.

Κλείσιμο
Πιο σέξι και «ζουμερή» από ποτέ πόζαρε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με κίτρινο φόρεμα που αναδείκνυε το μπούστο της. Στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue φορά ένα τεράστιο πράσινο φόρεμα και η Adele δείχνει πιο κομψή από ποτέ.

«Ένιωσα ότι εξαφανιζόμουν στο φακό της κάμερας!» ανέφερε η Adele για τις φωτογραφήσεις που έκανε ενώ τόνισε πώς πλέον ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει και τι είναι αυτό που δεν θέλει. «Ξέρω τι θέλω. Και αλήθεια ξέρω τι δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά. 




Αν και φειδωλή στις δηλώσεις της η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιό της. Αποκάλυψε ότι ελπίζει πως το νέο της άλμπουμ, στο οποίο τραγουδά για το διαζύγιό της, θα βοηθήσει τον γιο της, Angelo, να καταλάβει σε λίγα χρόνια τι συνέβη μεταξύ των γονιών του. Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει τόσες απλές ερωτήσεις για μένα που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρω την απάντηση».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί.

Adele on Her Divorce and Relationship With Rich Paul


«Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση για αυτό», είπε χαρακτηριστικά. 

Ειδήσεις σήμερα:

Φάρμακα για κορωνοϊό: Αισιοδοξία για τα αποτελέσματα - Θα είναι έτοιμα τέλος του 2021, λέει ο Μπουρλά


Σε διαθεσιμότητα ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός: Η μάχη με το έγκλημα, ο χορός και οι... sci-fi νουβέλες


Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης