Μιχάλης Χατζηγιάννης για την πανδημία: «Ένιωσα σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί του»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για την πανδημία: «Ένιωσα σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί του»

Η πανδημία, η νέα κανονικότητα και  η... Πάρος - Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για όλα, μετά την εμφάνισή του στο Mykonos Youth Festival 2021

xatzigiannis
Με αφορμή την εμφάνισή του στο νησί των Ανέμων, στα πλαίσια του Mykonos Youth Festival 2021, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στη Mykonos Post τόσο για την σχέση του με την Ελλάδα και τα νησιά της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές, που βιώνουν οι καλλιτέχνες τα τελευταία δύο περίπου χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ένιωσα σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί του, όταν ξεκίνησαν τα lockdown. Πέρα από την αμηχανία, την ανασφάλεια, τον φόβο και την αγωνία για ό,τι συνέβαινε, εδώ και 18 μήνες ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Έχουν αλλάξει όλα. Θεωρώ πως δεν έχουμε συνηθίσει και δεν πρέπει να συνηθίσουμε αυτή την αλλαγή, αλλά να προσαρμοστούμε σε μια νέα κανονικότητα», ανέφερε ο τραγουδιστής.


Στην συνέχεια πρόσθεσε πως είναι αισιόδοξος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση δεν είναι σοβαρή. «Η αισιοδοξία από μόνη της δεν αρκεί. Πρέπει να γεφυρώνεται με τις συμπεριφορές ανθρώπων, ώστε να υπάρχει μία ενιαία ανθρωποκεντρική κατεύθυνση. Διαφορετικά, είναι μία αφηρημένη έννοια», ανέφερε, εξηγώντας πως πρέπει όλοι να κατανοήσουμε την σημαντικότητα της ύπαρξης μας και όχι να σκεφτόμαστε ατομικιστικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής από την Κύπρο αναφέρθηκε έπειτα, στην σχέση του με την Ελλάδα και πώς μέσα από την μουσική γνώρισε τις ομορφιές της. Όπως εξήγησε, ο ίδιος δεν γνώριζε καθόλου τα νησιά του Αιγαίου, όμως η πρώτη του επαφή με αυτά ήταν το 1998, όταν με μία παρέα φίλων του ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κύπρο. Μάλιστα, ο πρώτος τους σταθμός ήταν η Μύκονος. Αν και το νησί αρχικά, τον μάγεψε, τελικά η Πάρος ήταν, που τον κράτησε εκεί.



Κλείσιμο
Ο ίδιος διατηρεί στο νησί της Πάρου μία εξοχική κατοικία, όπου συνήθιζε μάλιστα, να περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την πρώην αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια. Στην ερώτηση γιατί επέλεξε την Πάρο, ο τραγουδιστής απαντάει στη Mykonos Post: «Κατέληξα εκεί, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Μάλλον έπαιξε ρόλο το κατάλληλο timing, ώστε να την επιλέξω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές».

Μετά την εμφάνισή του στη Μύκονο, ο  Μιχάλης Χατζηγιάννης θα συνεχίσει την περιοδεία του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια», ενώ θα πραγματοποιήσει ακόμα και μερικές προσωπικές συναυλίες στην Ελλάδα. 






Ειδήσεις σήμερα: 

Μακελειό στο Πλίμουθ: Βίντεο δείχνει τον 23χρονο δολοφόνο να κυκλοφορεί στο δρόμο με το όπλο πριν σκοτώσει το 5ο του θύμα

Μαγιορκίνης για υποχρεωτικό εμβολιασμό μαθητών: Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία, συλλέγουμε δεδομένα

Άγρια επίθεση σε μετανάστες στo Λασίθι - Στο νοσοκομείο δύο άνθρωποι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης