Έλεν Μίρεν: «Συμμετείχα στο Fast & Furious, γιατί ήθελα να οδηγήσω ένα από αυτά τα γρήγορα αμάξια»

Έλεν Μίρεν: «Συμμετείχα στο Fast & Furious, γιατί ήθελα να οδηγήσω ένα από αυτά τα γρήγορα αμάξια»

Η ηθοποιός αποκαλύπτει τον βασικό λόγο, που δέχτηκε την συμμετοχή της στην ταινία - Εξηγεί ακόμα πώς διαμορφώνονται οι οικονομικές συμφωνίες στο Χόλιγουντ και επισημαίνει πως στο παρελθόν οι γυναίκες αντιμετωπίζονταν άδικα

miren
Ενθουσιασμένη εμφανίζεται στη νέα της συνέντευξη στο Forbes η Έλεν Μίρεν για την συμμετοχή της στη νέα ταινία του διάσημου franchise «Fast & Furious».

Η Οσκαρική ηθοποιός επέστρεψε στην 9η ταινία της δημοφιλούς σειράς ταινιών με τα γρήγορα αυτοκίνητα και όπως ανέφερε «είναι πολύ χαρούμενη που επιτέλους κατάφερε να οδηγήσει ένα από αυτά». Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει ξανά σε δύο ταινίες του F&F, υποδυόμενη την Magdalene Shaw ή αλλιώς Queenie.



Όπως εξήγησε όμως, ποτέ δεν κατάφερε να οδηγήσει ένα από τα αυτοκίνητα της σειράς, καθώς δεν είχε καμία επαφή με την οδήγηση. Αυτή την φορά όμως, η επιθυμία της εκπληρώθηκε. «Ήθελα να οδηγήσω. Αυτός ήταν ο λόγος που συμμετείχα στις ταινίες Fast & Furious, να μπορέσω να οδηγήσω πολύ γρήγορα αυτοκίνητα στους δρόμους. Στις δύο πρώτες ταινίες δεν είχα επαφή με αυτοκίνητο, οπότε έκανα απλά το καθήκον μου. Τώρα όμως, μπόρεσα και μπήκα σε ένα από αυτά», δήλωσε η ηθοποιός.

Κλείσιμο


Στην συνέχεια της συνέντευξής της εξήγησε πως για πρώτη φορά λαμβάνει αμοιβή άξια των ικανοτήτων της, καθώς στο παρελθόν οι γυναίκες του Χόλιγουντ δεν αντιμετωπίζονταν με αντικειμενικότητα. Βέβαια, ακόμα και σήμερα το θέμα της αμοιβής σε μεγάλες παραγωγές, περνάει από πολλά κριτήρια όπως εξηγεί η ηθοποιός. «Υπάρχει ένα διαφορετικό είδος προώθησης, όταν θες να προσελκύσεις ένα γυναικείο κοινό. Οπότε αυτός, που ήταν υπεύθυνος συνήθως για την οικονομική επιτυχία μίας ταινίας ήταν ένας νέος άνδρας ηθοποιός. Τώρα όμως, οι καιροί έχουν αλλάξει και αυτό δεν συμβαίνει πλέον», αναφέρει αρχικά η Έλεν Μίρεν.



Έπειτα εξηγεί τα κριτήρια με τα οποία διαμορφώνεται συνήθως μία οικονομική συμφωνία στο Χόλιγουντ: «Σίγουρα αν συμμετείχα σε μια ταινία, όπου είχα παρόμοιο ρόλο με τον άντρα ηθοποιό και θεωρούσα ότι ήμουν ίσου βεληνεκούς όσον αφορά την ικανότητα και τη φήμη και το box office, τότε σίγουρα θα ζητούσα ισοτιμία, αλλά ξέρετε υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές. Μερικές φορές, βρίσκεσαι σε μια ταινία για 15 σελίδες, αλλά αυτές οι 15 σελίδες τραβήχτηκαν όλες σε ένα δωμάτιο και θα χρειαστούν τρεις ημέρες για να γυρίσετε τις σκηνές...Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις και προφανώς το box office είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Είναι ένα διαρκώς κυμαινόμενο πράγμα».

F9 - Official Trailer [HD]






Ειδήσεις σήμερα:


Tζόνι Σόλινγκερ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row

Survivor: «Ξεσάλωσε» ο Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει... γλυκά από τον Άγιο Δομίνικο

Ερωτική εξομολόγηση του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης