Friends The Reunion: Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο απόψε στο Star

Friends The Reunion: Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο απόψε στο Star

Διαβάστε την ανακοίνωση του καναλιού 

16215053175417
Friends The Reunion, η πιο πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επανασύνδεση είναι γεγονός και είναι στο Star, σε Exclusive Προβολή, την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:15!

Τα λατρεμένα “Φιλαράκια”, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και επιτέλους επιστρέφουν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση!

Σε μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά γεμάτη χαρά αλλά και έντονο συναίσθημα, οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές θυμούνται πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράζονται τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζητούν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διαβάζουν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, διαγωνίζονται σε ένα κουίζ για τα “Φιλαράκια” και γελούν δυνατά παρακολουθώντας backstage σκηνές και bloopers από τα γυρίσματα.

Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι; Ας απολαύσουμε κάθε δευτερόλεπτο του Friends The Reunion, της διαχρονικής τηλεοπτικής αξίας, που εξακολουθεί να παραμένει αισιόδοξα επίκαιρη και ανέπαφη, από το πέρασμα του χρόνου!

Η προβολή του “Friends The Reunion” θα γίνει με αυστηρά περιορισμένα διαφημιστικά break (4 breaks διάρκειας 90’’) και απεριόριστα “Φιλαράκια”! Μείνετε συντονισμένοι και στα πολύ σύντομα breaks γιατί το “Friends The Reunion” θα διακόπτεται για ελάχιστο χρόνο!

FRIENDS THE REUNION - Exclusive Προβολή σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση την Τετάρτη 2/6/21
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης