Νέες κατηγορίες για Μέριλιν Μάνσον: Βίαζε επί 10 χρόνια μία γυναίκα και απειλούσε να την σκοτώσει

Νέες κατηγορίες για Μέριλιν Μάνσον: Βίαζε επί 10 χρόνια μία γυναίκα και απειλούσε να την σκοτώσει

Η καταγγελία της έρχεται μία εβδομάδα μετά τις κατηγορίες της πρώην υπαλλήλου του τραγουδιστή - Ο Μέριλιν Μάνσον αρνείται τις κατηγορίες - Πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρει ότι το βίντεο, το οποίο καταγγέλει η γυναίκα, είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους

marilyn_manson_art
Μία νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Μέριλιν Μάνσον προστίθεται στη λίστα με τις προηγούμενες.

Μία γυναίκα, η οποία προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει το όνομά της, ισχυρίζεται πως είχε σχέση για πάνω από 10 χρόνια με τον ροκ σταρ, ενώ εκείνος την βίαζε και την κακοποιούσε κατ' εξακολούθηση από το 2011. Κατέθεσε μάλιστα αγωγή εναντίον του τραγουδιστή την προηγούμενη Παρασκευή.  Επέλεξε όμως να διατηρήσει την ανωνυμία της, καθώς όπως λέει, «έχει πολλούς λόγους για να φοβάται για την ζωή της».

Όπως αναφέρει, είχε καταφέρει να σβήσει από το μυαλό της τις άσχημες αναμνήσεις του βιασμού μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες καταγγελίες από την Εσμέ Μπιάνκο και την Έβαν Ράσελ Γουντ. Τότε θεώρησε «χρέος της» να αποκαλύψει την περιπέτεια, που έζησε και η ίδια. 



Η ιστορία μεταξύ τους, όπως δήλωσε η γυναίκα, ξεκίνησε το 1996, όταν ο Μέριλιν Μάνσον της έδειξε το ενδιαφέρον του για εκείνη. Δεν είχε καταλάβει τις σαδιστικές του τάσεις μέχρι που της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο «Groupie». Σε αυτό, ο καλλιτέχνης φαίνεται να κακοποιεί μία άλλη γυναίκα -πιθανότατα φαν του-, την οποία είχε δέσει σε μία καρέκλα. Η καταγγέλουσα  περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο τραγουδιστής φαινόταν να πιέζει την γυναίκα να πιει ένα υγρό, το οποίο σε εκείνη έμοιαζε σαν ούρα, ενώ τη σημάδευε ταυτόχρονα με ένα όπλο.


Κλείσιμο
Ο φόβος, που ένιωθε για τον άντρα, που είχε απέναντι της ξεκίνησε μόλις είδε το φρικιαστικό βίντεο. Όπως εξηγεί, στην συνέχεια του βίντεο, την ώρα της σεξουαλικής πράξης ο Μάνσον έγινε πάρα πολύ βίαιος απέναντι στην δεμένη κοπέλα. Θεώρησε, λοιπόν, πως και η ίδια δεν έχει πολλές επιλογές, ούτε μπορούσε να αντισταθεί στις «περίεργες επιθυμίες» του τραγουδιστή, ο οποίος απειλούσε συνεχώς ότι θα την σκότωνε. Έτσι, ξεκίνησε ο εφιάλτης, που για εκείνη κράτησε 10 χρόνια. Πίστευε πως αν «συνεργαστεί» και είναι πρόθυμη να υπακούσει σε ό,τι της έλεγε, θα είχε μία πιο ευνοϊκή τύχη



Το θύμα ανέφερε πως όταν βρήκε τη δύναμη και αποφάσισε να φύγει επιτέλους από αυτή την κατάσταση, του επέστρεψε το κλειδί του σπιτιού του, αφού είχε μαζέψει όλα της τα πράγματα. Τότε εκείνος την βίασε ξανά και την απείλησε για την ζωή της, όπως η ίδια υποστηρίζει. Υπερηφανεύτηκε μάλιστα, πως ακόμα και αν την σκότωνε, θα την γλίτωνε εξαιτίας της φήμης του και των γνωριμιών του. Η γυναίκα έκτοτε εξαφανίστηκε, προκειμένου να μην καταφέρει να την βρει και δεν μίλησε ποτέ για την εμπειρία της εώς και σήμερα, φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα. 

Μία πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο καταγγέλει η γυναίκα, δεν αφορά ένα πραγματικό γεγονός, αλλά είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η γυναίκα, που φαινόταν στο βίντεο, ήταν ηθοποιός, η οποία συμμετείχε επίσης στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το Long Hard Road From Hell.

Marilyn Manson - Long Hard Road Out Of Hell (Official Video)


Ο Μέριλιν Μάνσον πρόσφατα είχε μιλήσει μέσα από ένα live του στο Instagram για τις κατηγορίες, που έχει δεχτεί, μετά και την καταγγελία από την πρώην βοηθό του, υποστηρίζοντας πως όλες του οι ερωτικές σχέσεις ήταν απόλυτα συναινετικές στο σεξουαλικό κομμάτι, και πως ενώ του αρέσουν τα BDSM παιχνίδια, σε καμία περίπτωση δεν θα έφερνε σε δύσκολη θέση μία γυναίκα.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Κύπρο: Άντεξε το κυβερνών κόμμα - Απώλειες για την αντιπολίτευση

Ανοίγουν σήμερα ανώτερες δραματικές σχολές και σχολές χορού - Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντυπο Ε9: Τέλος χρόνου για αρχικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης