Μέριλιν Μάνσον: Μου είχε πει ότι έχει «δωμάτιο βιασμού» στο σπίτι του, ισχυρίζεται τραγουδίστρια

Μέριλιν Μάνσον: Μου είχε πει ότι έχει «δωμάτιο βιασμού» στο σπίτι του, ισχυρίζεται τραγουδίστρια

Η 26χρονη Φίμπι Μπρίτζερς είχε επισκεφθεί το σπίτι του εκκεντρικού ρόκερ όταν ήταν έφηβη, με κάτι φίλους

manson
Σε μια ανησυχητική αποκάλυψη για τον Μέριλιν Μάνσον προχώρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Φίμπι Μπρίτζερς. Την ώρα που η λίστα των γυναικών που καταγγέλλουν τον εκκεντρικό ρόκερ για σεξουαλική βία, συναισθηματική και σωματική κακοποίηση, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα μεγαλώνει, η νεαρή καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε σε ανάρτησή της σε μια επίσκεψη που είχε κάνει παλαιότερα στο σπίτί του.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια του «Motion Sickness» έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter εχθές Πέμπτη, ότι είχε πάει στο σπίτι του Μάνσον πριν από χρόνια με κάτι φίλους, και ότι ο μουσικός τους έδειξε το «δωμάτιο βιασμού» του.

«Πήγα στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον όταν ήμουν έφηβη με μερικούς φίλους» αναφέρει στο ποστ της η 26χρονη διευκρινίζοντας ότι ήταν μεγάλη φαν της μουσικής του Μάνσον. «Αναφέρθηκε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ως "δωμάτιο βιασμού". Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα απαίσιο αστείο, σαν το σεξιστικό χιούμορ στις ανδρικές κολεγιακές αδελφότητες. Έπαψα να είμαι φαν», γράφει χαρακτηριστικά η Μπρίτζερς, υπογραμμίζοντας ότι στέκεται στο πλευρό όλων των γυναικών που μίλησαν δημόσια για τις τραυματικές εμπειρίες τους στο πλευρό του Μάνσον.



Σε μια άλλη ανάρτησή της, η νεαρή μουσικός έριξε ευθύνες σε όσους γνώριζαν τα πάντα αλλά έκαναν τους ανήξερους. «Η δισκογραφική του ήξερε, οι μάνατζέρ του ήξεραν, η μπάντα του ήξερε. Τώρα παίρνουν αποστάσεις και παριστάνουν τους σοκαρισμένους και τους συγκλονισμένους. Είναι γ@@@να αξιολύπητο!».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 9 γυναίκες έχουν προβεί τα τελευταία 24ωρα σε καταγγελίες μέσω social media εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον. Ο 52χρονος μουσικός κατηγορείται από πρώην ερωμένες και συνεργάτιδές του για σωματική και λεκτική κακοποίηση, ακραία σεξουαλική βία, απειλές και εκβιασμούς, με τον ίδιο πάντως να διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και να επιμένει ότι όλες του οι ερωτικές επαφές ήταν πάντα συναινετικές.

Τον «χορό» των καταγγελιών άνοιξε μια γυναίκα που γνώριζε καλά τον εκκεντρικό ρόκερ, σε μια περίοδο που η καριέρα του είχε αρχίσει να απογειώνεται. Πρόκειται για την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία γνώρισε τον Μάνσον στα 18 της, όταν τους χώριζαν 18 χρόνια διαφορά. Η σχέση της όμορφης νεαρής ηθοποιού με τον Αμερικανό μουσικό με την αλλόκοτη εμφάνιση έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν αργότερα την ίδια χρονιά.

Η Γουντ περιγράφει έναν άνδρα με σαδιστικές τάσεις, που την κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά για χρόνια, με την ίδια ανήμπορη να αντιδράσει εξαιτίας της «πλύσης εγκεφάλου» στην οποία την είχε υποβάλει. Κάνει λόγο για βασανιστήρια την ώρα του σεξ, ακραία ζήλια και άλλα περιστατικά σοκαριστικής βίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Η θύελλα μόλις άρχισε - Έρχονται άλλες 14 καταγγελίες

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα - «Κόκκινες» Θεσσαλονίκη – Αχαΐα

Κόστα Ρίκα: Κατασχέθηκαν 2 τόνοι κοκαΐνης προτού αναχωρήσουν για το Βέλγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης