Το διαζύγιο των Γκέιτς κυριάρχησε σε κοσμικό πάρτι τραπεζίτη στο Μαϊάμι

Το διαζύγιο των Γκέιτς κυριάρχησε σε κοσμικό πάρτι τραπεζίτη στο Μαϊάμι

Κουτσομπολιά, φήμες και κακοήθειες κατά των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς σε πάρτι με τη συμμετοχή CEO πολλών εταιρειών - «Όλοι έλεγαν ότι το διαζύγιο δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν»

bill_melinda_gates
Πρωτογενές υλικό για την άσκηση της πανάρχαιας τέχνης του κουτσομπολιού φαίνεται ότι δίνει το διαζύγιο των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Ο χωρισμός του άλλοτε πανίσχυρου ζεύγους κυριάρχησε σε κοσμικό πάρτι στο Μαϊάμι, στο οποίο μετείχαν τραπεζικοί και οικονομικοί κύκλοι.

Σύμφωνα με το Page Six, το πάρτι διοργανώθηκε από τον επενδυτικό τραπεζίτη John Utendahl προς τιμήν της συντρόφου του Radmila Lolly. Ωστόσο «τιμώμενα» πρόσωπα απεδείχθη ότι ήταν οι απόντες και εσχάτως διαζευγμένοι Γκέιτς. Στο πάρτι μετείχαν επενδυτές της Σίλικον Βάλεϊ, CEOs και διάφοροι κοσμικοί, που τίμησαν δεόντως το διαζύγιο και σχολίαζαν την φερόμενη τάση του Μπιλ Γκέιτς προς τις νεώτερες γυναίκες.

Μια ομάδα από επικεφαλής εταιρειών έλεγαν ότι το διαζύγιο «δεν ήταν έκπληξη για κανέναν» είπε μία πηγή, προσθέτοντας ότι το ζήτημα εδώ και χρόνια απασχολεί όσους ασχολούνται με τα χρήματα, εν μέσω συμφωνιών, διαπραγματεύσεων, τυρού και αχλαδιού.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου,  θυμήθηκαν και παλαιότερες φωτογραφίες με τον Μπιλ Γκέιτς να μετέχει σε πάρτι με νεαρές γυναίκες στο Sundance, ενώ φέρεται ότι ξεφάντωσε μέχρι τις 2 το πρωί.

«Όλοι έπαιρναν φωτογραφίες μέχρι που η ασφάλεια τον έβγαλε από την πίσω πόρτα, δίνοντας σε μία σερβιτόρα 500 δολάρια» είπαν. Πάντως ουδείς βρήκε να πει κάτι το μεμπτό για τη Μελίντα Γκέιτς, που μάλλον βιώνει τον προσωπικό Γολγοθά της με έναν τόνο συγκαταβατικής συμπαράστασης. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν και ο Kenneth Chenault, που αντικατέστησε τον Μπιλ Γκέιτς στο ΔΣ του Berkshire Hathaway του Warren Buffett. Επίσης, βρίσκονταν ο διευθυντής του Paypal Rodney Afkins, όπως και άνθρωποι του χρήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

WhatsApp: Νέοι όροι χρήσης - Όσοι δεν τους δεχτούν, χάνουν τις δυνατότητες του app

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης