Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές εύχονται «Καλό Πάσχα» από το Διαφάνι
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης
Η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκεται στην κορύφωσή της αλλά μέχρι και χθες τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσεςδεν σταμάτησαν. Οι πρωταγωνιστές της σειράς συγκεντρώθηκαν για άλλη μια φορά για τα γυρίσματα και δεν παρέλειψαν να ευχηθούν «Καλό Πάσχα» στους τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά την σειρά.
Η ανάρτηση έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του Κωστή Σαββιδάκη και στο καφενείο είναι παρόντες κάποιοι από τους ηθοποιούς της σειράς, όπου με χαμόγελο και πολλή διάθεση, στέλνουν τις ευχές τους για αυτές τις άγιες μέρες.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς