Νικόλ Κίντμαν - Χαβιέ Μπαρδέμ: Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες από την ταινία «Being The Ricardos»

Νικόλ Κίντμαν - Χαβιέ Μπαρδέμ: Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες από την ταινία «Being The Ricardos»

Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, ενώ η ταινία προβλέπεται να κυκλοφορήσει κατά τα μέσα του 2022

lucy_ball
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν και του Χαβιέ Μπαρδέμ από τα γυρίσματα της ταινίας του Ααρόν Σόρκιν, «Being The Ricardos». Oι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν το δημοφιλές καλλιτεχνικό ζευγάρι των Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ.

Στις φωτογραφίες, οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ κοντά και φαίνεται να γελούν, ενώ στο φόντο διακρίνεται ένα πράσινο αυτοκίνητο εποχής. Η Νικόλ Κίντμαν φορά ένα γκρι σακάκι, το οποίο έχει συνδυάσει με κίτρινο παντελόνι και ένα μαντήλι στα μαλλιά. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ φορά ένα πράσινο σακάκι. Σε μία από τις φωτογραφίες, το ζευγάρι αγκαλιάζεται, ενώ σε άλλη ανταλάσσουν ένα φιλί για τις ανάγκες της σκηνής.



Κλείσιμο
Το ζευγάρι των δύο καλλιτεχνών, που παντρεύτηκαν το 1940 και χώρισαν το 1960 είναι πολύ αγαπητό στην Αμερική, τόσο που ακόμα και η επιλογή των εν λόγω ηθοποιών προκάλεσε αντιδράσεις. Ακόμα και η ισπανική καταγωγή του Χαβιέ Μπαρδέμ  ενόχλησε τους θαυμαστές του ηθοποιού Ντεζί Αρνάζ, ο οποίος ήταν Κουβανός.



Η εταιρεία παραγωγής, φυσικά, έδωσε τις απαντήσεις της στο κοινό λέγοντας ότι το καστινγκ δεν βασίζεται στους χαρακτήρες της σειράς «I love Lucy», όπου πρωταγωνίστησε το ζευγάρι τη δεκαετία του '50, αλλά στους ηθοποιούς. Συγκεκριμένα, απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι πίστευαν ότι κάναμε κάστινγκ για τη Λούσι και τον Ρίκι Ρικάρντο. Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας παραγωγής του "I love Lucy" και περιλαμβάνει flashbacks, που διηγούνται την ιστορία του ζευγαριού».






Ειδήσεις σήμερα

Αρκουμανέας: Το 95% των θανάτων και των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση του SMS για μετακίνηση - Σήμερα ή την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Σήμερα η προκαταβολή για τις εκκρεμείς συντάξεις και το Δώρο Πάσχα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης