Νικόλ Κίντμαν: Ετοιμάζεται να ζωντανέψει τη θρυλική Λούσιλ Μπολ στη μεγάλη οθόνη

Νικόλ Κίντμαν: Ετοιμάζεται να ζωντανέψει τη θρυλική Λούσιλ Μπολ στη μεγάλη οθόνη

Πλάι της, ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα υποδυθεί τον Ντέζι Αρνάζ, σύζυγο της διάσημης Αμερικανίδας κωμικού των ‘50s, και παρτενέρ της στο κλασικό sitcom «I Love Lucy»

kidman-lucille-ball
Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του παλιού Χόλιγουντ φαίνεται ότι θα ζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη η Νικόλ Κίντμαν και ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Σύμφωνα με το Deadline, οι δύο ηθοποιοί είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν ως Λούσιλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ, στην επερχόμενη ταινία «Being the Ricardos», που γράφει και σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Άαρον Σόρκιν για τα Amazon Studios και Escape Artists.


Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα σε μία εβδομάδα, από την ανάγνωση του σεναρίου τη Δευτέρα μέχρι τα γυρίσματα του επεισοδίου την Παρασκευή, όσο το ζευγάρι ετοιμάζεται για την παραγωγή του κλασικού πλέον sitcom «I Love Lucy».

«Η Λούσι και ο Ντέζι αντιμετωπίζουν μία κρίση που θα μπορούσε να διαλύσει τις καριέρες τους και μία ακόμα που θα μπορούσε να διαλύσει τον γάμο τους» περιγράφει το Deadline.



Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, ούτε πρόγραμμα για την παραγωγή, λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Η ταινία «Being the Ricardos», είχε ως αρχικό τίτλο «Lucy and Desi», και είναι στα σχέδια της παραγωγής εδώ και καιρό. Μάλιστα η Κέιτ Μπλάνσετ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει αρχικά στην ταινία.



Κλείσιμο


Η Λούσιλ Μπολ και ο Ντέζι Αρνάζ παντρεύτηκαν το 1940, μόλις έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, και είχαν έναν θρυλικό αλλά ταραχώδη γάμο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά την απιστία του συζύγου της, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία. Από το 1951 έως το 1957, εμφανίστηκαν στο «I Love Lucy», ως Λούσι και Ρίκι Ρικάρντο το οποίο εκτόξευσε τη φήμη τους. Το 1960 πήραν τελικά διαζύγιο.

Lucille Ball and Desi Arnaz “Where Are You Now “


Δείτε τη σκηνή από το «Here's Lucy», το επόμενο sitcom που ξεκίνησε το 1968 και ολοκληρώθηκε το 1974, με πρωταγωνίστρια τη Λούσιλ Μπολ, όπου μαθαίνει να χορεύει συρτάκι.

Zorba The Greek, Lucille Ball.



Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Έκλεισαν τα πρώτα 50.000 ραντεβού για τους άνω των 85

Κορωνοϊός: Στα 866 τα νέα κρούσματα - 337 οι διασωληνωμένοι, 27 θάνατοι

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης