Πιτ Ντέιβιντσον: Επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Φίμπε Ντέινβορ

Πιτ Ντέιβιντσον: Επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Φίμπε Ντέινβορ

Οι δύο νέοι πυροδότησαν τις πρώτες υποψίες για τη σχέση τους τον Φεβρουάριο, όμως κανείς δεν είχε απαντήσει στις φήμες, που κυκλοφορύσαν

davidson
Εικασίες για πιθανή σχέση του με την ηθοποιό Φίμπε Ντέινβορ προκάλεσε ο Πιτ Ντέιβιντσον την Κυριακή 11 Απριλίου μέσω των απαντήσεων, που έδωσε σε ένα Q&A. Ο κωμικός του Saturday Night Live ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες, που τον ήθελαν ζευγάρι με την τηλεοπτική Daphne του Bridgerton.

phoebe_bridgeton

Ο ηθοποιός, που στο παρελθόν, είχε σχέσεις με γνωστές προσωπικότητες όπως η Αριάνα Γκράντε και η Κάια Γκέρμπερ, δήλωσε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Μαρκέτ, με τους οποίους συνομιλούσε μέσω Zoom ότι βρίσκεται μαζί με τον «διάσημο έρωτα του». Όταν έπειτα ρωτήθηκε για ποια πρόκειται, ο ίδιος δεν απάντησε, παρά μόνο χαμογέλασε και αρκέστηκε σε μία λιτή απάντηση: «Ως εδώ μπορώ να μιλήσω».

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά εικασίες για τη σχέση του τον Φεβρουάριο, όταν η Φίμπε Ντέινβορ ταξίδεψε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου διαμένει ο 27χρονος ηθοποιός για τα γυρίσματα της σειράς «Younger», στην οποία πρωταγωνιστεί. Εκεί πολλοί θαυμαστές τους, τούς εντόπισαν μαζί σε κοινές εμφανίσεις. Μάλιστα, κατά τα τέλη Μαρτίου εθεάθηκαν μαζί στο Caverswall της Αγγλίας και κάποιος, που τούς είδε, δήλωσε: «Φαινόταν σαν να ήταν σε σχέση και φαινόταν χαρούμενος μαζί. Τους είδαμε να κρατούν τα χέρια και να αγκαλιάζονται». Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο Πιτ Ντέιβιντσον φωτογραφήθηκε στην πατρίδα της Φίμπε Ντέινβορ, στο Άλτριχαμ.

altrincham
Κλείσιμο


Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει ότι ο ίδιος μόλις μετακόμισε σε δικό του διαμέρισμα και σχετικά με τη σχέση τους λέει: «Οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν την σχέση από απόσταση να δουλέψει. Ακόμα, είναι πολύ δυνατό όλο αυτό. Είναι ευτυχισμένοι ο ένας με τον άλλο». Προσθέτει: «Κάνει την Φίμπε να γελάνει. Είναι καλός τύπος και σίγουρα γοητευτικός».

Από τη μεριά της η Φίμπε Ντέινβορ δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες, αλλά από τον Φεβρουάριο προσπαθεί να πείσει τους θαυμαστές της ότι η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Regé-Jean Page ήταν απλώς επαγγελματική, χωρίς να υποβόσκει τίποτα ερωτικό.

bridgerton

Σε δήλωση της τον Φεβρουάριο στο περιοδικό You, αναφέρει: «Θα ήθελα να πω ότι υπήρχε πραγματικά κάτι μεταξύ μας, αλλά όχι, ήταν πάντα αυστηρά επαγγελματικό. Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση για να το κάνουμε σωστό που είχε να κάνει με τη δουλειά. Έχουμε μια πραγματικά επαγγελματική σχέση εργασίας. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Θα ήταν πολύ περίπλοκο αν προχωρούσε περισσότερο». 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Έλληνες του Τουταγχαμών: Τα άγνωστα μυστικά του νέου αιγυπτιακού μουσείου

«18 & Over»: Η επιτυχία του OnlyFans γίνεται ταινία

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επιστρέφει στις οθόνες με τρία διαφορετικά πρόσωπα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης