Κάια Γκέρμπερ: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Πιτ Ντέιβιντσον

Κάια Γκέρμπερ: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Πιτ Ντέιβιντσον

Σε πισίνα στο Μαιάμι - Το ζευγάρι είναι μαζί και το δείχνει στο φακό - Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου, η πανέμορφη κόρη της Σίντι Κρόφορντ απολάμβανε τα παθιασμένα φιλιά του Πι

gerber-arthro
Με καυτά φιλιά σε δημόσιο χώρο επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά τον έρωτά τους η καλλίπυγη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, και ο ηθοποιός Πιτ Ντέιβιντσον.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έδειξε αμήχανο μπροστά στον φακό ενώ απολάμβανε το μπάνιο του σε πισίνα στο Μαιάμι, όπως άλλωστε δείχνει το βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου, η πανέμορφη Κάια απολάμβανε τα παθιασμένα φιλιά του Πιτ.

SPL5131260_021


Ο Αμερικανός κωμικός είχε χωρίσει πρόσφατα από την ηθοποιό Μάργκαρετ Κουάλι, ενώ η σχέση του με την σταρ της ποπ Αριάνα Γκράντε είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των παπαράτσι.

Κλείσιμο
Στις αρχές Οκτωβρίου είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον σταρ του «Saturday Night Life»» να πηγαινοέρχεται στη γειτονιά της Κάια Γκέρμπερ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού είχαν δει το φως της δημοσιότητας στις 15 Νοεμβρίου, σε έξοδό τους στη Νέα Υόρκη. Πιτ και Κάια έκαναν βόλτες και ψώνια.

SPL5131260_008
SPL5131260_014


Τώρα όμως το βίντεο που δείχνει τον 25χρονο Πιτ με την Κάια Γκέρμπερ να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε μια πισίνα στο Μαϊάμι είναι η απόδειξη ότι είναι ζευγάρι.

Η κόρη και -για πολλούς διάδοχος- της Σίντι Κρόφορντ είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή τη στιγμή και την προτιμούν οι μεγαλύτεροι και εμβληματικοί οίκοι μόδας παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Credit: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης