Big Brother: Πέθανε 38χρονη πρώην παίκτρια που έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία

Big Brother: Πέθανε 38χρονη πρώην παίκτρια που έδινε μάχη με τη νευρική ανορεξία

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φίλοι της είχαν δημιουργήσει σελίδα στο GoFundMe, με στόχο τη χρηματοδότηση της θεραπείας της

Nikki-Grahame1
Η 38χρονη Νίκι Γκράχαμ που είχε γίνει διάσημη στη Μεγάλη Βρετανία από τη συμμετοχή της στο Big Brother έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τη νευρική ανορεξία.

Όπως μεταδίδει το BBC, τον περασμένο μήνα, η 38χρονη είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να ξεπεράσει τις διατροφικές της διαταραχές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φίλοι της είχαν δημιουργήσει σελίδα στο GoFundMe, με στόχο τη χρηματοδότηση της θεραπείας της για την ανορεξία. Ο μάνατζέρ της επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.

«Με μεγάλη θλίψη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αγαπημένη φίλη Νίκι πέθανε τις πρώτες ώρες της Παρασκευής 9 Απριλίου. Ραγίζει τις καρδιές μας να ξέρουμε ότι κάποιος που είναι τόσο πολύτιμος έφυγε από εμάς σε τόσο νεαρή ηλικία. Η Νίκι όχι μόνο άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά επίσης των φίλων της και της οικογένειάς της που θα τους λείψει αφάνταστα. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε ιδιωτικότητα αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ενώ οι φίλοι της Νίκι και η οικογένειά της διαχειρίζεται τη θλιβερή είδηση. Όλες οι δωρεές εκτιμώνται πολύ και ήταν πολύ συγκινητικό για όλους, ακόμη και για τη Νίκι, να δει πόσο πολύ την αγαπούσατε» ήταν η ανακοίνωση της φίλης της στο GoFundMe.

Η Νίκι Γκράχαμ έγινε γνωστή το 2006 από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι εγκλεισμού. Είχε και το δικό της ριάλιτι, με τίτλο “Πριγκίπισσα Νίκι”, ενώ είχε γράψει δύο βιβλία.

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram της: 



Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης