Η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει ενθουσιασμένη που θα την υποδυθεί η Βαϊόλα Ντέιβις στην επερχόμενη σειρά "First Ladies"

Η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει ενθουσιασμένη που θα την υποδυθεί η Βαϊόλα Ντέιβις στην επερχόμενη σειρά "First Ladies"

 «Θέλω να την τιμήσω. Θέλω να την τιμήσω με τον ρόλο, γιατί αυτό είναι υποκριτική. Αυτό κάνουμε ως ηθοποιοί, θέλουμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο», δηλώνει η Βαϊόλα Ντέιβις 

viola-davis-michelle-obama
Πολλές φορές αν και είναι ακόμα πιο δύσκολο για έναν ηθοποιό να υποδυθεί μία εν ζωή προσωπικότητα, καθώς και οι κριτικές, που θα δεχτεί είναι πολύ περισσότερες, η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει ενθουσιασμένη που προτάθηκε η Βαϊόλα Ντέιβις για να υποδυθεί εκείνη στην επερχόμενη σειρά του Showtime "First Ladies". Μάλιστα, η πρωήν πρώτη κυρία των ΗΠΑ σε μία πρόσφατη συνέντευξη της στο Entertainment Tonight την χαρακτηρίζει ως την "σπουδαιότερη", επισημαίνοντας ότι δικαιούται την αναγνώριση και προσθέτει πως:  «Ο,τιδήποτε κάνει η Βαϊόλα, το κάνει με πάθος και σθένος. Ξέρω ότι δεν θα κάνει κάτι λιγότερο για αυτόν τον ρόλο». 

βαιολα-1024x1024

Η  Βαϊόλα Ντέιβις έχει γράψει τη δική της ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα, που προτάθηκε για δύο βραβεία Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Αν και αρχικά είχε δηλώσει πως είναι "λίγο φοβισμένη" για τον συγκεκριμένο ρόλο, τώρα ανακουφίστηκε ακούγοντας τα σχόλια της Μισέλ Ομπάμα«Είναι έξυπνη. Έχει αυτοπεποίθηση. Έχει ευχέρεια λόγου. Πιστεύει στη γυναικεία αλληλεγγύη», είπε η Βαϊόλα Ντέιβις για τη Μισέλ Ομπάμα. «Θέλω να την τιμήσω. Θέλω να την τιμήσω με τον ρόλο, γιατί αυτό είναι υποκριτική. Αυτό κάνουμε ως ηθοποιοί, θέλουμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο. Δεν θέλουμε να δώσουμε μια εικόνα που δεν είναι εύκολο για τους ανθρώπους να την πιστέψουν» τόνισε.
Vogue-US-December-2016-Michelle-Obama-by-Annie-Leibovitz-01
H παραγωγή της σειράς βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και λαμβάνει χώρα στο Κόβινγκτον της Τζόρτζια. Το καστ έχει ολοκληρωθεί με τη Λέξι Άντεργουντ (πρωταγωνίστρια της σειράς "Little Fires Everywhere') να υποδύεται το ρόλο της Μάλια Ομπάμα και τον Ο. Τ. Φαγκμπένλι, τον πατέρα της, Μπαράκ Ομπάμα. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Σούζαν Μπίερ. 
Κλείσιμο
le_252863_249143_type13262
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης