DMX: Στο νοσοκομείο o 50χρονος ράπερ «μετά από overdose και καρδιακή προσβολή»

DMX: Στο νοσοκομείο o 50χρονος ράπερ «μετά από overdose και καρδιακή προσβολή»

Στο πλευρό του η πρώτη του σύζυγος και ορισμένα από τα 15 παιδιά του

dmx
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης ο 50χρονος ράπερ DMX, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από μερικά 24ωρα. Όπως μετέδωσε το TMZ, ο βραβευμένος με Grammy μουσικός πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών γύρω στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής. Στη συνέχεια υπέστη καρδιακό επεισόδιο και τις επόμενες ώρες ήταν σε «κατάσταση φυτού» χωρίς να αντιδρά σε ερεθίσματα.

Ένα μέλος της οικογένειας του ράπερ είπε στο TMZ ότι οι τραυματιοφορείς προσπαθούσαν επί 30 λεπτά να επαναφέρουν τον DMX με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, εκφράζοντας φόβους ότι η έλλειψη οξυγόνου εκείνο το διάστημα μπορεί να επηρεάσε σημαντικά την εγκεφαλική του λειτουργία.



Σύμφωνα με τον δικηγόρο του DMX, Μάρεϊ Ρίτσμαν, o πελάτης του έχει αποσυνδεθεί πλέον από το σύστημα μηχανικής υποστήριξης και αναπνέει μόνος του, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει ανησυχητική. Ο Ρίτσμαν επισήμανε επίσης στα ΜΜΕ ότι στο πλευρό του μουσικού, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ερλ Σίμονς, βρίσκεται η πρώτη του σύζυγος και ορισμένα από τα 15 παιδιά του.

Φαν του μουσικού συγκεντρώθηκαν την Κυριακή έξω από το νοσοκομείο White Plains στη Νέα Υόρκη, όπου ο 50χρονος δίνει μάχη για τη ζωή. Αρκετοί από αυτούς έφτασαν στο σημείο με μηχανές και φορώντας ρούχα με το σήμα της hip hop δισκογραφικής εταιρείας «Ruff Ryders», όπως δείνει ένα βίντεο που πόσταρε στο Twitter η ρεπόρτερ του Fox 5, Λίσα Έβερς.

Κλείσιμο
O 50χρονος μουσικός θεωρείται από πολλούς εμβληματική φιγούρα της hip hop σκηνής, και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι JAY-Z, Ja Rule, Eve και LL Cool J. Στο παρελθόν έχει περάσει μεγάλα διαστήματα σε κέντρα αποτοξίνωσης και έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του σε διάφορες ουσίες. Επίσης έχει εκτίσει ποινές κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, όπως παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση και σκληρότητα απέναντι σε ζώα.

Το 2018, ο ράπερ προκάλεσε αίσθηση όταν έπαιξε ένα από τα τραγούδια του μέσα σε δικαστήριο όπου βρισκόταν κατηγορούμενος για φορολογική απάτη. Αφού άκουσε το τραγούδι, ο δικαστής είπε στον DMX ότι είναι καλός άνθρωπος, και του «έριξε» έναν χρόνο φυλακή.

Με πληροφορίες από Sky News, Page Six και BBC



Ειδήσεις σήμερα:

Σηκώνει ρολά το λιανεμπόριο από σήμερα - Πώς θα γίνονται οι αγορές

«Όπλο» για την επιστροφή στην κανονικότητα τα self test - Από Τετάρτη στα φαρμακεία

Λασποβροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα - Δείτε πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης