Μόνικα Μπελούτσι: Ποια Μαντόνα; Αυτή είναι το «Material Girl» του 2021

Μόνικα Μπελούτσι: Ποια Μαντόνα; Αυτή είναι το «Material Girl» του 2021

Η 56χρονη Ιταλίδα σταρ πόζαρε μπροστά στον φακό της φημισμένης φωτογράφου Ellen von Unwerth, αναβιώνοντας σκηνές από το videoclip του 1984 της «βασίλισσας της ποπ»

belucci454
Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφίζεται σαν άλλη Μαντόνα από το «Material Girl» για το εξώφυλλο του περιοδικού Sorbet, το οποίο γιορτάζει τα 30 τεύχη του.

Η 56χρονη Ιταλίδα σταρ που διατηρεί θριαμβευτικά τον τίτλο του sex symbol, πόζαρε μπροστά στον φακό της διάσημης φωτογράφου Ellen von Unwerth, στη σκηνή του παριζιάνικου καμπαρέ Paradis Latin, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Roberto Cavalli και κσομήματα Cartier.




Κλείσιμο




Madonna - Material Girl (Official Music Video)

Το συγκεκριμένο videoclip της Μαντόνα που γυρίστηκε πριν από 37 χρόνια, το 1984, ήταν εμπνευσμένο από την ταινία του 1953 «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές» και τη σκηνή όπου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδούσε το περίφημο «Diamonds Are a Girl's Best Friend».

Marilyn Monroe  Diamonds are a girl's best friend



Στην ανάρτηση του περιοδικού Sorbet στο instagram, για το επετειακό τεύχος με εξώφυλλο τη Μόνικα Μπελούτσι, αναφέρεται: «Κάνοντας τη μετάβαση από τις πασαρέλες στο σινεμά, 30 χρόνια πριν, η σταρ του εξωφύλλου μας αποτελεί είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου και του Χόλιγουντ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 60 ταινίες. Η ερμηνεία της ως Bond Girl το 2015 στο “Spectre” ήταν μαγνητική και φέτος ενσάρκωσε τη σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρία Κάλλας, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές. Γι’ αυτό το επετειακό τεύχος εμπνέεται από μια άλλη σούπερ σταρ, τη Μαντόνα, και αναβιώνει το iconic βίντεο “Material Girl”. Όπως λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα της Μόνικα “Mamma Mia!”»




Ειδήσεις σήμερα

Τι λέει ο Ηλίας Μόσιαλος για τις ποσότητες των εμβολίων στην ΕΕ

Κατά της αποφυλάκισης με εγγύηση του Τζούλιαν Ασάνζ αποφάσισε βρετανικό δικαστήριο

Ευχαριστίες Δένδια σε Πομπέο: Σε πρωτοφανές επίπεδο οι σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης