Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Η οικογενειακή selfie που βάζει τέλος στο... διαζύγιό τους

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Η οικογενειακή selfie που βάζει τέλος στο... διαζύγιό τους

Η Κιμ και ο Κάνιε είναι χαρούμενοι και ποζάρουν μαζί με τα δύο παιδιά τους 

kanye_art
Η Κιμ Καρντάσιαν με μία φωτογραφία φαίνεται να βάζει τέλος στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ. Η διάσημη τηλεπερσόνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία τους. Σε αυτή η Κιμ και ο Κάνιε είναι χαρούμενοι και ποζάρουν μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Όμως, σύμφωνα με φήμες και δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η 39χρονη τηλεπερσόνα και ο 43χρονος ράπερ σκέφτονται εδώ και μήνες ένα επικείμενο διαζύγιο μετά και τις δυσκολίες που πέρασαν εξαιτίας της διπολικής διαταραχής του Κάνιε Γουέστ και τις άβολες δημόσιες δηλώσεις του για τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού που είχε μιλήσει τότε στα ξένα μέσα η διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας αλλά και το δημόσιο ξέσπασμά του για τις αμβλώσεις, οδήγησαν σε οριακό σημείο τον γάμο τους. «Η Κιμ σκοπεύει να πάρει διαζύγιο αλλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσει το τελευταίο επεισόδιο» έγραφαν τότε τα περιοδικά.

Όμως, σύμφωνα, με την τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού τα σύννεφα στον γάμο τους φαίνεται να διαλύονται εκτός και αν η Κιμ προσπαθεί απλά να ρίξει στάχτη στα μάτια του κοινού.

Δείτε την ανάρτησή της: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης