Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ: Ζουν ξεχωριστές ζωές

Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ: Ζουν ξεχωριστές ζωές

Το περιοδικό Life & Style σε αποκλειστικό του δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κιμ και ο Κάνιε έχουν χωρίσει

Kim_Kanie
Τον τελευταίο καιρό πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ να χωρίζουν. Αυτή τη φορά το περιοδικό Life & Style σε αποκλειστικό του δημοσίευμα αναφέρει πως πλέον η Κιμ και ο Κάνιε ζουν χώρια.

Στις 23 Σεπτεμβρίου και ενώ η Κιμ βρισκόταν με τη Νορθ σε σόου μόδας, ο Κάνιε ήταν χιλιάδες μίλια μακριά έχοντας μαζί του το γιο του Σάιντ.

View this post on Instagram

Work it THRILLA

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on



Και μπορεί αυτό να φαντάζει φυσιολογικό όμως σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το περιοδικό η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι έχει αρχίσει να βαθαίνει.


View this post on Instagram

My little LOL Doll! ❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Κλείσιμο

«Η Κιμ και ο Κάνιε απομακρύνονται όλο και περισσότερο, τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχικά. Όχι μόνο κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες, ζουν και ξεχωριστές ζωές. Έχουν αποξενωθεί εντελώς», γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό.


Δυστυχώς το ζευγάρι αντιμετωπίζει μια πολύ βαθιά κρίση στον γάμο του κάτι που επιβεβαίωσε και η Κιμ μέσα από το ριάλιτι «Keep Up With The Kardashians». Η Κιμ είπε στην αδερφή της Κλόε: «Με τον Κάνιε μαλώνουμε όλη την ώρα. Νιώθει παραμελημένος επειδή ασχολούμαι διαρκώς με τα παιδιά. Νομίζω όμως πώς οι περισσότεροι σύζυγοι νιώθουν έτσι. Αλλά τι να κάνεις όταν έχεις τρία μικρά παιδιά».

Στη συνέχεια η Κλόε είπε την άποψή της: «Μερικές φορές οι άνδρες θέλουν να τους φερόμαστε σαν να είναι μωρά. Ξέρω πως η Κιμ είναι πολύ ζεστός άνθρωπος αλλά κάποιες φορές το χάνει. Όμως ο άνδρας σου πρέπει να έχει την προσοχή σου. Είμαι σίγουρη όμως πως με τρία παιδιά είναι πολύ κουραστικό να τα καταφέρεις όλα και για το λόγο αυτό πρέπει να βάζουμε προτεραιότητες. Ελπίζω η Κιμ και ο Κάνιε να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά πριν να είναι αργά».

Πάντως καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωσε ή μίλησε για χωρισμό. Μάλιστα η Κιμ σε πολύ πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram φαίνεται να είναι μια ερωτευμένη γυναίκα με το σύζυγό της.


View this post on Instagram

❤️We Got Love ❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Η Κιμ Καρντάσιαν μιλάει για τους τσακωμούς της με τον Κάνιε Γουέστ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης