«Σπίτι με το MEGA»: Ραντεβού με τον Γιώργο Μαζωνάκη το ερχόμενο Σάββατο

«Σπίτι με το MEGA»: Ραντεβού με τον Γιώργο Μαζωνάκη το ερχόμενο Σάββατο

Στη διάρκεια της μοναδικής βραδιάς από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θα παρακολουθήσουμε τον αγαπημένο ερμηνευτή και σε ένα μοναδικό οδοιπορικό στην πόλη του, τον Πειραιά

1
Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στο Grand Finale για το 2020 της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του 30 χρόνια επιτυχίες με ψυχή και πάθος σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες και τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο. Από το «Ανήκω σε μένα», «Παιδί της νύχτας» μέχρι και το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» αλλά και το «Τόσα βράδια» ο μοναδικός ερμηνευτής μας χαρίζει μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

2

3


Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχεται τον Μιχάλη Stavento και μαζί εξηγούν τι σημαίνει «αγαπώ» και τιμά τον τόπο καταγωγής του-την Κρήτη- τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά».

4
5


Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίνεται και υμνεί τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών.


Σπίτι με το MEGA | Mε τον Γιώργο Μαζωνάκη (Trailer Σάββατο 19/12, 21:00)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης