Μάικλ Τζ. Φοξ: Οι «σκοτεινές στιγμές» της ζωής του - Η συγκλονιστική μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον

Μάικλ Τζ. Φοξ: Οι «σκοτεινές στιγμές» της ζωής του - Η συγκλονιστική μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον

Ο 59χρονος Καναδός ηθοποιός διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991, ωστόσο δεν γνωστοποίησε την ασθένεια του μέχρι το 1998

j_fox
Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Μάικλ Τζ. Φοξ μιλώντας στο περιοδικό People, για την άνιση και σκληρή μάχη που δίνει εδώ και 30 χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον.

Ο 59χρονος Καναδός ηθοποιός εξήγησε ότι είχε έναν καλοήθη όγκο στην σπονδυλική του στήλη που κινδύνευε ωστόσο να τον αφήσει παράλυτο, αν δεν τον αφαιρούσε. Ο όγκος πίεζε τον νωτιαίο μυελό και οι γιατροί έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την αφαίρεσή του. Αν και η εγχείριση ήταν επιτυχής, ακολούθησε εντατική φυσιοθεραπεία επί τέσσερις μήνες, ώστε να μπορέσει να περπατήσει ξανά.


Michael J. Fox Opens Up About New Memoir, Recent Health Issues, & Marriage | People

Μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, περιέγραψε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που του συνέβη στην κουζίνα του διαμερίσματός του στη Νέα Υόρκη όταν παραπάτησε, έπεσε και έσπασε άσχημα το χέρι του. «Αυτή ήταν σίγουρα μία από τις πιο δύσκολες στιγμές» θυμάται. «Απλά έσπασε. Στηριζόμουν στον τοίχο της κουζίνας περιμένοντας να έρθει το ασθενοφόρο».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lucky dad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael J Fox (@realmikejfox) στις



Ευτυχώς στο πλευρό του, όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Τρέισι Πόλαν. «Είναι απίθανη η υποστήριξη που μου δίνει» εξήγησε ο ηθοποιός. «Νιώθω σύζυγος, πατέρας και φίλος πρώτα, και μετά σαν κάποιος που έχει Πάρκινσον» ανέφερε. Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: «Τα παιδιά μου είναι πλέον ενήλικες», εξήγησε ο Μάικλ Τζ. Φοξ. «Ποτέ δεν έκρυψα την ασθένειά μου, αλλά τώρα πραγματικά μπορώ να μιλάω καθαρά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#NoTimeLikeTheFuture publishes in less than 3 weeks! Join me on Tuesday 17th November, when Erica Wagner (@EricaWgnr) will be interviewing me for an exclusive online event with @FaneProductions. Link in bio for tickets.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael J Fox (@realmikejfox) στις

Κλείσιμο


Το τέταρτο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του «No Time Like the Future» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου. «Μου αρέσει ότι δεν κάνω πολλά ανώφελα πράγματα όπως συνήθιζα να κάνω, διότι δεν έχω την ενέργεια ή τον χρόνο» εξήγησε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει ιδρύσει ερευνητικό ίδρυμα για την καταπολέμηση της νόσου του Πάρκινσον και δεν σταματά να δραστηριοποιείται φιλανθρωπικά για αυτό τον σκοπό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης